IŞİD peşmerge savaşçısının başını kesti!

IŞİD peşmerge savaşçısının başını kesti!

Terör örgütü IŞİD, Kuzey Irak'ta çarpıştığı Kürt güçlere uyarı olarak, bir Kürdün başının kesilme görüntülerini yayımladı.

Amerika-Kürt ittifakı liderlerine mesaj' adıyla yayınlanan video, turuncu kıyafetler giydirilmiş Pemergelerin konuşmasıyla başlıyor.
IŞİD'İ ÖVDÜ BARZANİ'Yİ UYARDI

IŞİD bayrağı önünde Kürtçe konuşan Erbilli Peşmerge Hasan Muhammed Haşim" İslami Devleti'nin çok kalabalık, Hem sayıda hem de teçhizatta bizden üstün olan askerlerini kendi gözlerimle gördüm" diyerek terör örgütüne övgüler yağdırıyor. Haşim, konuşmasının devamında "Başta Mesut Barzani olmak üzere tüm Kürt milletine bir çağrıda bulunuyorum; ABD yönetimiyle kurduğunuz ittifakı hemen sonlandırın ve Amerika'nın bölgeye karışmasına izin vermeyin. En ufak bir yanlışlık bizim hayatımıza mal olur" şeklinde konuşuyor.
BİRÇOK PEŞMERGE ELE GEÇİRİLMİŞ

Videoda, farklı bir yerde tutulan ve bazılarının yaralı olduğu görülen 9 peşmergenin de görüntüsü yer alıyor. Grup adına konuşan tutsak peşmerge Nazi Ahmed Zübeyir, Mesut Barzani'ye seslenerek "Sen şimdi saraylarda ferah bir hayat yaşıyorsun. Lütfen konuşmamıza kulak ver ve bizi kurtar. Çünkü hepimizi ailelerimiz bekliyor" diyor.