IŞİD : Herkesin Kafasını Keseriz !

IŞİD : Herkesin Kafasını Keseriz !

Independent'ın haberine göre, IŞİD örgütü yeni videosunda 'Kara harekatı düzenleyin ki yolladığınız herkesin kafasını keselim' mesajı verdi.

İngiliz Independent gazetesinin bir istihbarata dayandırdığı habere göre, eli kanlı IŞİD örgütü, hükümetin Suriye’de IŞİD’e karşı operasyona aktif katılım için kara harekatını şart koşma kararının ardından, Irak’taki IŞİD militanlarından yanıt olarak tehdit dolu bir video geldi. 

 

Yeni yayımlanan videoya göre, üç Batılı militan ”Irak’a kara harekatı düzenleyin ki, yolladığınız herkesin kafasını keselim” dedi.

 

Independent'ın haberine göre, videoda konuşan militanlar Britanyalı, Alman ve Fransız. İngiliz aksanıyla konuşan ve kendisini ‘Ebu Abdullah el Britani‘, yani ‘Britanyalı Abdullah‘ diye tanıtan kişi videoda, şu vahşi mesajı veriyor:

 

"SİZİ IRAK'TA BEKLİYORUZ, IRAK'I ALAMAZSINIZ"

 

”Sizi Irak’ta bekliyoruz. Kafirler koalisyonunu bekliyoruz… Onların silahlarına ganimet olarak el koyacağız ve ölecekler. Irak’ı alamazsınız. Bu topraklara kanımızı vermeye hazırız. Gelin ve görün, inşallah her bir askeri öldüreceğiz. Amerikalıların, Fransızların, getireceğiniz herkesin kafasını keseceğiz.”

 

"HOLLANDE'I DA TEHDİT ETTİLER"

 

Almanca konuşan Ebu Davud el Almani Müslümanları Suriye’de IŞİD’le savaşmaya davet ederken, Abdül Vadud Firansi de Kobani’de IŞİD’e direnen Kürtlere yardım için elinden geleni yapacağını söyleyen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ıtehdit ediyor.