İşgalci İsrail Askerleri Bu Sabah Filistinli 2 Genci Yargısız İnfaz Etti

İşgalci İsrail Askerleri Bu Sabah Filistinli 2 Genci Yargısız İnfaz Etti

Filistinli gençleri tasfiyeye yönelik saldırılarını sürdüren işgal askerleri Eriha’nın kuzeyinde yer alan El-Ağvar bölgesindeki Bakaot askeri geçiş noktasında iki genci infaz etti.

ilistinli gençleri tasfiyeye yönelik saldırılarını sürdüren işgal askerleri Eriha’nın kuzeyinde yer alan El-Ağvar bölgesindeki Bakaot askeri geçiş noktasında iki genci infaz etti.
 
Siyonist kaynaklar, askeri geçiş noktasında askerlere karşı bıçaklı eylem yapmak isteyen iki Filistinlinin askerlerin ateşi sonucu hayatlarını kaybettiklerini belirtti.
 
Görgü şahitleri ise, işgal askerlerinin ateş açması sonucu iki gencin yere yığıldıklarını, ağır yaralı olarak uzun süre yerde kaldıktan sonra şehit olduklarını belirterek, bölgeye çok sayıda askerle ambulansın da geldiğini ifade etti.
 
Kaynaklar devamla, infazların Filistinli işçileri taşıyan bir otobüsün askeri geçiş noktasına geldikten sonra meydana geldiğine dikkat çekerek, iki gencin işçiler arasında olup olmadıklarının bilinmediğini kaydetti.
 
Ekim ayı başında başlayan intifadada işgal güçleri bıçaklı eylem yaptıkları iddiasıyla onlarca Filistinli genç ve çocuğu infaz etti.
 
Bugün şehit olan iki gençle birlikte intifada şehitlerinin sayısı 152’ye ulaştı. Evvelki akşam da Sair beldesinde 4 genç infaz edilmişti.