İşgal Güçleri Bıçak Taşıdığı İddiasıyla Filistinli Genç Kızı Tutukladı

İşgal Güçleri Bıçak Taşıdığı İddiasıyla Filistinli Genç Kızı Tutukladı

Siyonist işgal güçleri bugün Batı Yaka’nın El-Halil şehrindeki Hz. İbrahim Camii yakınlarında yaptığı aramada yanında bıçak taşıdığı iddiasıyla Filistinli bir genç kızı Tutukladı

Siyonist işgal güçleri bugün Batı Yaka’nın El-Halil şehrindeki Hz. İbrahim Camii yakınlarında yaptığı aramada yanında bıçak taşıdığı iddiasıyla Filistinli bir genç kızı gözaltına aldı.

Hz. İbrahim Camii Müdürü Münzir Ebu’l-Feylat yaptığı açıklamada, işgal güçlerinin Hz. İbrahim Camii girişinde kurduğu askeri barikatta yaptığı aramada yanında bıçak taşıdığı iddiasıyla Filistinli bir genç kızı gözaltına aldığını söyledi.

Tutuklamayla ilgili açıklama yapan işgal polisi ise, genç kızın bıçakla askerlere saldırmak istemesi üzerine tutuklandığını iddia etti.
 
İşgal polisi verdiği bilginin devamında, tutuklanan Filistinli genç kızın El-Halil şehrinin Yatta beldesinden ve 27 yaşında olduğunu kaydetti.

Kudüs İntifadası'yla gölgesinden korkar hale gelen işgal güçleri, “saldırmak istedi, bıçak bulundurdu, saldırma niyetindeydi” gibi iddialarla Filistinli gençleri sokak ortasında infaz etmekte, tutuklamakta ve kaçırmaktadır. İşgal güçleri bu korkusu nedeniyle şimdiye kadar bir yerleşimciyle yabancı bir işçiyi de öldürdü.