İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Filistinli 15 Genci Tutukladı

İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te Filistinli 15 Genci Tutukladı

Filistin halkını sindirmek, iradesini kırmak, direnişini bastırmak için gece gündüz çaba gösteren işgal güçleri, dün gece ve bugün sabah erken saatlerde işgal altındaki Kudüs ve Batı Yaka’da Filistinlilerin evlerine yönelik yaptığı operasyonların ardından

Filistin halkını sindirmek, iradesini kırmak, direnişini bastırmak için gece gündüz çaba gösteren işgal güçleri, dün gece ve bugün sabah erken saatlerde işgal altındaki Kudüs ve Batı Yaka’da Filistinlilerin evlerine yönelik yaptığı operasyonların ardından 15 kişiyi tutukladı.
 
Gece operasyonlarıyla ilgili haberi veren Siyonist Kanal-7 Televizyonu, işgal güçlerinin Ramallah yakınlarındaki Beyt Lukya ile kuzey kesiminde bulunan Deir Ebu Meşal ve Kudüs yakınlarındaki Anata beldesinde Hamas mensubu oldukları iddiasıyla üç kişiyi tutukladığını duyurdu.

El-Halil şehrinin İzna beldesiyle Eriha şehrinde operasyonlar yapan işgal güçleri ise iki kişiyi tutukladı. İşgal ordusu yaptığı açıklamada tutuklanan iki şahsın güvenlik güçlerince arananlardan olduğunu iddia etti.

Diğer taraftan yine Kudüs’ün birçok belde, köy ve mahallesinde baskın ve aramalar yapan işgal güçleri Fetih Hareketi Genel Sekreteri’nin de aralarında olduğu 10 kişiyi tutukladı.

İşgal rejiminin baskı, zulüm ve baskınlarıyla Mescidi Aksa’ya tecavüzlerine karşı direniş başlatan Filistinliler, insanlık dışı bütün uygulamalara rağmen direnişlerini sürdürüyorlar.