İran'dan Filistin Açıklaması

İran'dan Filistin Açıklaması

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Muhammed Ali Caferi, Filistin direnişini, savunma gücünü ve Batı Şeria’da alt yapı oluşturma çalışmalarını geliştirmeye çağırdı.

İran Devrim Muhafızları Komutanı General Muhammed Ali Caferi, Filistin direnişini, savunma gücünü ve Batı Şeria’da alt yapı oluşturma çalışmalarını geliştirmeye çağırdı.

Filistin halkına ve direnişin liderlerine yönelik mesajında Caferi, “ Bu zor ve uzun yolda güçler organize edilmelidir. Altyapının ve savunma gücünün geliştirilmesi gerekiyor. Bununla beraber Batı Şeria’daki alt yapı çalışmaları da geliştirilmelidir. Ve en önemlisi de füze gücünün menzili arttırılarak geliştirilmesi gerekir” dedi.

Caferi açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Hiç şüphe yoktur ki, Gazze’nin 51 günlük direnişi kana ve çocuk katline susayan Siyonist rejimin çöküşü için başlangıç noktasıdır. Parlak bir gelecek için hazırlıkların bütün alanlarda tamamlanması gerekir.

Biz Gazze halkının beklentilerinin, izzetinin ve geleceğinin yanında olacağız. Denizden nehre tüm Filistin toprakları özgürleşinceye ve işgal edilmiş topraklar gerçek sahiplerine dönünceye dek, bu mukaddes mücadelenin yanında olmaya devam edeceğiz. Siyonist rejimin haritadan silinmesi ve nihai zafer uzak değildir. İran halkı ve devrim muhafızları bütün sosyal ve savunma alanlarında eskisi gibi, hatta eskisinden daha fazla Gazze direnişinin yanında olacaktır”

-İSLAMİ ANALİZ