İran'da Terör Saldırısı

İran'da Terör Saldırısı

Tuğgeneral Pakpur, “Bugün sabah Çabahar kentinde bir polis merkezine yönelik bomba ve patlayıcı madde ile donatılmış bir araç tarafından saldırı gerçekleştirildi.”.

Sistan ve Bulucistan eyaletinin güneyinde yer alan Çabahar kentinde bu sabah bombalı bir terör saldırısı düzenlendiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, teröristler bomba yüklü araçla bu kentteki bir polis karakolunu hedef almaya çalıştı. Meydana gelen olayda 2 vatandaş şehit düşerken 23 kişi de yaralandı.

İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Pakpur, bugün sabah saatlerinde ülkenin güneydoğusundaki Çabahar kentinde yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Muhammed Pakpur, bugün sabah saatlerinde ülkenin güneydoğusundaki Çabahar kentinde yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 

Tuğgeneral Pakpur, “Bugün sabah Çabahar kentinde bir polis merkezine yönelik bomba ve patlayıcı madde ile donatılmış bir araç tarafından saldırı gerçekleştirildi.” dedi.

“Ne yazık ki, saldırı sırasında  2 vatandaşımız şehit oldu ve bazıları da yaralandı.” diyen Tuğgeneral Pakpur, teröristlerin hain saldırısının sonuçsuz kaldığını dile getirdi.

Kendisinin şu anda olay yerinde bulunduğunu açıklayan Tuğgeneral Muhammed Pakpur, şehitlerin arasında polis merkezinin koruyucularının da bulunduğunu bildirdi.

 

mehrnews