İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'e Teşekkür

İmamoğlu'ndan Abdullah Gül'e Teşekkür

CHP-İYİ Parti Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erkem İmamoğlu, TV5'te Yıldıray Oğur'un 'Medya Analiz' programında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e teşekkür etti.

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün İstanbul seçimlerine dair yaptığı eleştirinin önemli olduğu değerlendirmesinde bulunan İmamoğlu, Gül'e teşekkür etti.

TV5'te  'Medya Analiz' programında adalet duygusuna sahip insanların önemine değinen İmamoğlu, "İnsan ne arar ülkede üst ses arar. Bazen o üstler konuşunca toplum rahatlar, dönüp ona baktığında güven duyar. Bu toplumda herkesin üstünde adaleti temsil eden, adalet duygusunu hissettiren insanların varlığı topluma nefes aldırır" şeklinde ifade etti.

Konuya ilişkin açıklamasında 11. Cumhurbaşkanı Gül' teşekkür eden İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

" Karşınızdaki insanın bu toplumda eşit bir şekilde siyaset yapma fırsatını elinden alıyorsunuz. Bazen yargı eliyle, bazen ordu tarafından yapıldı. Sayın Gül'ün Cumhurbaşkanıyla ilgili açıklamasından sonra çok teşekkür etim. Bunun daha üst perdeden söylenmesi lazım. O tür sıkıntıları yaşamış biri olarak, eski bir cumhurbaşkanı olarak bunları söylüyor." 

Kaynak: Millî Gazete