İKTİBAS DERGİSİ’NİN MAYIS-2014 (425.) SAYISI ÇIKTI

İKTİBAS DERGİSİ’NİN MAYIS-2014 (425.) SAYISI ÇIKTI

İKTİBAS DERGİSİ’NİN MAYIS-2014 (425.) SAYISI ÇIKTI

İktibas Dergisi Mayıs 2014/425. Sayısı “İdeolojik Tercihler ve Dönemsel Pozisyonlar” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.
Bu sayımızda, Siyasi Analiz bölümünde Abdullah PAMUK’un  “İdeolojik Tercihler ve Dönemsel Pozisyonlar” ; Kavramda “Tebliğ” yazısını okuyabilirsiniz.

Düşünce yazılarında Hüseyin BÜLBÜL’ün “Kur’an’ın Dili ve Anlaşılma(z) Konusu”; Mustafa BOZACIOĞLU’nun “Değişim Algısının Değişimi”; A.Araf ARAT’ın “Ilımlı İslam Stratejisi”; Hikmet ERTÜRK’ün “Kazandığımız Kaybettiğimize Değdi mi?”; Osman COŞKUN’un “Uçma Özelliği Olan, Uçamayan İçin Örnek Olur mu?”; A.Birol Ulaş’ın “Akletme Üzerine” Fatma CEREN “Müslümanın Tekâmülü Önündeki Engeller”; Aykut Akça’nın “Dilimiz, Elimizden Büyük Oldu”; ile Hamdi Akan’ın “Vahyin Lider’liğine Muhtacız” yazılarını bulabilirsiniz.

Bir Dergi  Bir Alıntı da ise Kitap ve Hikmet Dergisi’nin Nisan 2014/5 sayısında nebinin örnekliği konusu çerçevesinde Mustafa İslamoğlu ile yapılan “Nebiyi Çoktan Hayatın Dışına Işınladık” Röportajı okuyabilirsiniz.  
    
Müslümanların Sorunlarında ise Hüseyin BÜLBÜL’ün “Kur’an’ın Penceresinden” yazısının yanı sıra 

Sanat-Edebiyatta Dr. Mehmet Akif ŞAHİN’in “Efsunlu Tunç Şehirler”; Mehmet  MORTAŞ’ın “Akla Karşı Gerilmiş Sözcükler”; ile Genç Birikim Dergisi yazarlarından Betül Güler Bulut’un; “Anne Olmak!” yazısını bulabilirsiniz     

Dergimizin gündem bölümünde ise, her zamanki gibi özenle seçip iktibas ettiğimiz köşe yazılarını sizlerin istifadesine sunduk, zevkle okuyacağınıza inanıyoruz.