İKTİBAS DERGİSİ’NİN HAZİRAN-2014 (426.) SAYISI ÇIKTI

İKTİBAS DERGİSİ’NİN HAZİRAN-2014 (426.) SAYISI ÇIKTI

İKTİBAS DERGİSİ’NİN HAZİRAN-2014 (426.) SAYISI ÇIKTI

İktibas Dergisi Haziran 2014/426. Sayısı “Çözüm Süreci Dönemsel Gelişmeler ve Yeni Arayışlar” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.
 
Bu sayımızda, Siyasi Analiz bölümünde Abdullah PAMUK’un  “Çözüm Süreci Dönemsel Gelişmeler ve Yeni Arayışlar” ; Kavramda ise “Tebliğ ve Zamanlama” yazısını okuyabilirsiniz.
 
Düşünce yazılarında, Hüseyin BÜLBÜL’ün “Dini Dışlayan Düşünceden Devletsiz Din Önerisi”; Erhan AKTAŞ’ın “Dinin Sınırlarını İhlal Etmek”; Mustafa BOZACIOĞLU’nun “Hak İle İrtibata Geçince Halk İle İrtibatı Kesmek”; A.Araf ARAT’ın “Yanlış Bilgi Sahte İlah Üretir”; Hikmet ERTÜRK’ün “Farkında Olmadan Yaşanan Hayatlar”; Osman COŞKUN’un “Cehennem İle Müjdelenenler”;  A.Birol Ulaş’ın “Göçük”; Aykut Akça’nın “Bu Rol Hangi Aktörün Olmalı”; Hamdi Akan’ın “Söylemler ve Eylemler” ile Vuslat Dergisi Editörü Ziya GÜNDÜZ’ün “Ümmete Karşı Cemaatler” yazılarını bulabilirsiniz.
 
Bir Site Bir Alıntı da ise ahmetbaydar.net sitesinden alıntıladığımız Hikmet ZEYVELİ’nin “Kuran’ın Evrenselliği ve Tarihselliği Üzerine” yazısını okuyabilirsiniz.  
 
Müslümanların Sorunlarında ise Hüseyin BÜLBÜL’ün “Toplu Helak, Allaha Savaş Açmanın Bedeli” yazısının yanı sıra 
 
Sanat-Edebiyatta Dr. Mehmet Akif ŞAHİN’in “Yalnızlık insanın yalnızlığıdır”; Fatma CEREN’in “İçinden Hayatın” yazısı ile Mehmet MORTAŞ’ın “Firuze Çocuk Nefesi” şiirini bulabilirsiniz     
Dergimizin gündem bölümünde ise, her zamanki gibi özenle seçip iktibas ettiğimiz köşe yazılarını sizlerin istifadesine sunduk, zevkle okuyacağınıza inanıyoruz.