İktibas Dergisi Aralık Sayısı Çıktı

İktibas Dergisi Aralık Sayısı Çıktı

İktibas Dergisi Aralık 2014/432. Sayısı “Bölgedeki Kaos: Beklentiler-Gerçekler ve Çözüm Süreci” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.

Bu sayımızda, Siyasi Analiz bölümünde Abdullah PAMUK’un “Bölgedeki Kaos: Beklentiler-Gerçekler ve Çözüm Süreci”; Kavramda ise “Devlet-Şahıs ve Laiklik” yazısını okuyabilirsiniz.

Düşünce yazılarında, Atasoy MÜFTÜOĞLU’nun “Özeleştirel Açıklık”; Hüseyin BÜLBÜL’ün “İslamda Kaynak Sorunu Kitap Sünnet ve Hadis”; Mustafa BOZACIOĞLU’nun “Çağrı 2 Yeryüzünün Tüm Müstez’aflarına Son Çağrı”; A.Araf ARAT’ın “Değişim’in 2014 Yılına Yansımaları”; Hikmet ERTÜRK’ün “Etliye Sütlüye Karışmayanlar”; İlyas YORULMAZ’ın “Din: Peygambere Karşı Samimi Olmak mıdır?” Osman COŞKUN’un “Allah Kimleri Sever, Kimleri Sevmez?”; Hamdi AKAN’ın “Sağlam DİN, Laçkalaşmış Din{li}darlar!” ile Aykut AKÇA’nın “Peygamber’e Varis Olmak” yazılarını bulabilirsiniz.
Bir Site Bir Alıntı bölümünde da ise Celalettin VATANDAŞ’ın Nida Dergisi, Ekim-Kasım 2013/161 sayısında yayınlanan “Türkiye’de Gençliğin Kimlik Sorunu”yazısını okuyabilirsiniz. 

Müslümanların Sorunlarında ise Hüseyin BÜLBÜL’ün “Bilmediğini Bilme Erdemi” yazısının yanı sıra 
Sanat-Edebiyatta Dr. Mehmet Akif ŞAHİN’in “Ortadoğunun Kırbaçlanan Dili”; yazısı ile Mehmet MORTAŞ’ın “Kelimelerin Arka Yüzü” yazısının yanı sıra Ahmet Yasin DENİZ’in “Gülistanlık” Şiirini bulabilirsiniz 
Dergimizin gündem bölümünde ise, her zamanki gibi özenle seçip iktibas ettiğimiz köşe yazılarını sizlerin istifadesine sunduk, zevkle okuyacağınıza inanıyoruz.