İhvan Lideri Saffet Hicaz'dan Mektup

İhvan Lideri Saffet Hicaz'dan Mektup

İhvan liderlerinden Saffet Hicazi, Mısırlı devrimcilere bir mektup gönderdi.

İhvan liderlerinden Saffet Hicazi, Mısırlı devrimcilere bir mektup gönderdi.
 Hicazi'nin resmi facebook sayfalarından yayımlanan mektupta Hicazi, 3 Temmuz darbesinin Mısırlılardan kimin hak için mücadele ettiğini, kimin kendi çıkarları için çalıştığını ve kimin askeri yönetime hizmet ettiğini açıkça gösterdiğini belirtti. Hicazi mektubunda tüm devrimcileri sabırlı olmaya davet etti ve Allah katında çabalarının kaybolmayacağını belirtti.
 İşte o mektup:
 Devrim dostları 3 Temmuz 2013'ten bu yana kadar yaşananlara dikkat etsinler ve bilsinler ki, yaşananlar, kimin hak yolunda, kimin vatanı için, kimin kendi çıkarları için, kimin askeri yönetim ve kimin Mübarek rejimi ve arkasından gelen zalimler için çalıştığını göstermiştir; ve bunları birbirinden ayırmıştır. Bu büyük ayrışmadan sonra kimin hain ve münafık kimin sadık olduğunu anladık. Onlar da biz de hesap gününde alemlerin Rabbine yaptıklarımızın hesabını vereceğiz, ancak dünyada da onlar için utanç ve aşağılanma kaçınılmazdır.
 Sabredin ve dayanın! Allah katında yaptığınız işler de verdiğiniz canlar da kaybolmayacaktır. Akan kanlarınızın tek damlası boşa gitmez, Allah zulme uğrayanların intikamını zalimlerden alacaktır ve devrimimiz, üzerindeki ağırlıklardan kurtulacaktır. Allah hak ehline, batılla mücadelesinde yardım eder ve onlara imkan tanır. Allah'ın bütün peygamberleriyle indirdiği ve peygamberimiz (s.a.v) ile de gelen vaadi budur.
 Saffet Hicazi