İHSANOĞLU BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANIDIR

İHSANOĞLU BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANIDIR

Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Ahmet Akgündüz katıldığı bir TV programında çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Mason'ların önceden belirlediği bir aday olduğunu ve başörtüsü düşmanı olduğunu söyledi.

İşte Akgündüz'ün açıklamalarından satır başları

AYNI OLAY MENDERES'E DE KURULDU

"Aynı olay Menderes döneminde oldu. O zamanın MHP'si Millet Partisi Halk Partisi'yle seçime gitti. Aynen Menderes'in başına çevrilen dolap şuanda Erdoğan'ın üzerinde oynanıyor"

CHP İKTİDARA GELİRSE AYNI ZULÜM YAŞANACAKTIR

Maleesef bir gazetenin baş yazarı şöyle demiş. Bediüzzaman CHP'nin yüzde 95 iyidir demiş. Böyle bir şey yok tahrip etmesinler. CHP'nin yüzde 5'i (Bunları ateist olduğunu söyler) hariçRisale-i Nur'u okur imanlarını kurtarırlarsa ben hakkımı o zaman helal etmiş olurum demiştir.

CHP değişti diyorlar, CHP asla değişmemiştir. Allah korusun yeniden iktidara gelsin dindar kesimler aynı zulmü yaşayacaklardır.

İHSANOĞLU MASONLARIN ADAYI

Benim ölçüm Kur-an'dır Sünnet'tir. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun babası CHP tarafında yurtdışına sürülen bir insan. 4-5 sene önce ben İslam Konferansını ziyaret ettim. Orada çalışan Türk asıllı kişiler öyle şeyler söyledi ki inanamazsınız. Onun masonların adayı olduğu kanatindeyim.

İHSANOĞLU BAŞÖRTÜSÜ DÜŞMANIDIR

Zaman gazetesinde 2010 yada 2012 de çıkan bir röportajını okudum. İhsanoğlu başörtüsü dindarlığın işareti değildir diyor. Benim asıl üzüldüğüm halkçıların ırkçıları elde edip Menderes'e de böyle bir siyasi oyunu kurdu. Şu anda Erdoğan'a kurmaya devam ediyorlar.

İslam konferansında çalışanların Başbakan'ın hanımıyla, kızıyla nasıl dalga geçtiklerini görseydiniz siz de böyle düşünürdünüz. Başkakan'ın karısı böyle olur mu? Esad'ın, Kral Abdullah'ın karısı gibi olur diyorlardı.

2. DEMİREL İSTEMİYORUM

Dindar olan kürt milleti, milliyetçi dindar kesimler, bu projeye rıza göstermeyeceklerdir. 2 bir demirel istemiyorum. Oktay ekşi Demirel'i öven bir yazı yazmıştı. Dedimki size bir soru soracağım. Yıllar önce nur talebelerinin sizi övdüğü Demirel misiniz yoksa Oktay Ekşi'nin övdüğü Demirel misiniz? dedim. O da Ekşi'nin övdüğü Demirel'im dedi.

Anahtar Kelimeler