İHH'den hükümete İsrail eleştirisi!

İHH'den hükümete İsrail eleştirisi!

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, hükümeti Mescid-i Aksa konusunda eleştirdi, konsolosun gönderilmesini istedi.

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldım'ın İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya girişiyle ilgili sözleri tartışma yarattı. Yıldırım, isim vermeden hükümeti eleştirmesi AK Partileri kızdırdı. İşte Yıldırım'ın o sert sözleri;

Bülent Yıldırım, İsrail'in bir kez daha kadın, çocuk dameden mazluma saldırdığını söyledi. İHH'nın düzenlediği protesto gösterisinde konuşan Yıldırım, Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıda İsrail kadar bu zulme sessiz kalanların da suçlu olduğunu iddia etti. 

SARAY DEDİ, HÜKÜMETİ SUÇLADI

Yıldırım'ın sert eleştirilerinden hükümette nasibini aldı. Saraylarında oturanların, paralarına para katanların İsrail kadar suçlu olduğunu söyleyen Yıldırım şöyle konuştu:

"Size saldırdılar. Sizin yakınlarınıza saldırdılar. Sizin Kur'anınıza saldırdılar. Peygamberinizin üç kutsal mescid dediği Mescid-i Aksaya saldırdılar. Suçlu İsrail mi? Suçlu İsrail askerleri mi? Suçlular, Müslümanlardır. Saraylarında oturanlardır. Paralarına para katanlardır. Saraylarında oturanlardır, villalarında oturanlardır, havuzlarında yüzenlerdir. Yani gözünü kapatanlardır. 

"SUÇLU HALA İSRAİL KONSOLOSUNU GÖNDEREMEYENLERDİR"

Müslüman kimlerdir biliyor musunuz? Hala İsrail konsolosunu gönderemeyenlerdir.Ne arıyor İsrail konsolusu burada. Biraz önce geldi. Çocukları öldüren bu zalime, neden izin verildi? Neden İsrail konsolosu buraya gelip, geveze geveze konuştu da Mescid-i Aksa'da Kur'an çiğnendi?"

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Bülent Yıldırım'ın konuşmasının yer aldığı Facebook'ta, videoya ilişkin tepkiler de geçikmedi. İşte Yıldırım'ın sözlerine yönelik o eleştiriler;

Zafer Bülent Ünlü - "Erdoğan halledemedi, ben hallederim" diyor maskara! Size, "Fikre tutunun, siyaseti rabb edinmeyin" denirken tınmıyordunuz. Gerçekte "haraket nedir" halâ akladebimiş değiliz. Sözümüz şahsa değil ... Muhatabımız fikir... Saygılar

Meryem Kalender Afacan- Bu millet biliyor ki kendisine ömrünü, gönlünü hizmetini vermiş bir Önder var, geçmiş 80 yıl korkusuna onu öyle bir sahiplenmiş ki kılına zarar gelir korkusuyla, amman Bülent Yıldırım dokunma.! 

Sınırdan ilerliyorsun amman dikkat et.! İHH aşkına seviliyorsun, İHH'ya özgürlüğü veren de Erdoğan üstelik. Biz biliyoruz ki Müslüman önderimiz Erdoğan olmadan mazluma ulaşmamız imkansız. Dokunma.! Değerimize dil uzatma.! Erdoğan'ın Davutoğlu'nun çözüm çabalarını başka tek bir devlet yapmamakta. Öyle konsolos çıkarmakla falan Filistin kurtulmaz, daha önce göndermiştik, bizimkini de göndermişlerdi tek bir Filistinliye çare mi üretti bu.?! Saçma önerilerle, sataşan tutumla milletin iradesine dil uzatma.! Saray maray, tüm dünyanın fesadına malzeme olan milletin sarayı AK saray sana da mı dokundu.?!
 
Fatma Bektas Kütük- Helal olsun helal cok dogru...
 
Mehmet Barlali- Tam bir Şarlatanlık yapmış. Sİrke bırakırlarsa daha çok ilgi görür.
 
Beytullah Yağız- Ey kara yüzlü adam sizin kuranınıza saldırılar deyip duruyor sun yoksa sen müslüman değil misin?