İbrahim Tatlıses Vurulmasaydı...

İbrahim Tatlıses Vurulmasaydı...

Gazeteci Süleyman Özışık, Zekeriya Öz'ün İbrahim Tatlıses'le ilgili olarak. "Vurulmasaydı PKK'ya yardım ve yataklıktan iki gün sonra içeri alacaktık yakayı kurtardı" dediğini ileri sürdü.

Kanal A'da A Politik'e konuk olan Gazeteci Süleyman Özışık, Savcı Zekeriya Öz'ün İbrahim Tatlıses'in vurulduğu gece, "Vurulmasaydı PKK'ya yardım ve yataklıktan iki gün sonra içeri alacaktık yakayı kurtardı bilmem ne..." dediğini söyledi.

Süleyman Özışık'ın programda öne çıkan konuşmaları şöyle:

Hakan Fidan Diyarbakır'dan aday olabilir

"Bu süreçte benim söyleyebileceğim şey şu Hakan Fidan, Sayın Cumhurbaşkanı şerh kararını koydu ama burada asıl karar verici kendisinin de söylediği gibi, Başbakan Ahmet Davutoğlu hoca. Hakan Fidan istifa etti ve bunun geri dönüşü mümkün değil. Bana gelen bilgilere göre Hakan Fidan Doğu ve Güneydoğu'da söz sahibi ve sözünü dinleten ve çözüm sürecinde elini taşın altına koymayan Milletvekilleri olduğu için, Diyarbakır'dan aday gösterilme ihtimali var."

Zekeriya Öz İbrahim Tatlıses'i içeri alacaktı

"Bir de konu dışında bir şey aktarmak istiyorum. Geçtiğimiz günlerde Gülen Hareketinden ayrılan ve arkasını dönen bir kardeşimle bir araya geldik bana dehşet verici bir bilgi aktardı. İbrahim Tatlıses'in vurulduğu gece, Savcı Zekeriya Öz Gülen Hareketine mensup bazı kişilerle bir arada oturuyor ve İbrahim Tatlıses hakkında hakarete varacak, bir cümle ile, "Vurulmasaydı PKK'ya yardım ve yataklıktan iki gün sonra içeri alacaktık..." Yakayı kurtardı bilmem ne... diye hakaret ediyor. (Kanal a haber)