Husilerden  BEA ve Suud Vatandaşlarına  Uyarı

Husilerden BEA ve Suud Vatandaşlarına Uyarı

Yemen Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Muhammed Ali Husi, Suudi Arabistan ve BAE'deki vatandaşlardan kritik askeri ve iktisadi kuleler ve merkezlerden uzak durmalarını istedi.

Yemen Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Muhammed Ali Husi, Suudi Arabistan ve BAE'deki vatandaşlardan kritik askeri ve iktisadi kuleler ve merkezlerden uzak durmalarını istedi.

Yemen Yüksek Devrim Komitesi Başkanı Muhammed Ali Husi dün yapmış olduğu açıklamada; Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki vatandaşları, stratejik ve kritik askeri ve iktisadi mekanlar ve tesislerden uzaklaşmaya çağırdı.

Husi; Yemen Devrimi Lideri'nin ifade ettiği gibi, Suudi Arabistan ve BAE'deki kulelerde yaşayan ve çalışanlar başta olmak üzere herkesten bu mekanlardan uzaklaşmalarını istediğini vurguladı.

Ensarullah Lideri Abdul-Melik Husi; Suudi Arabistan'ın Yemen'e saldırılarının bininci günü dolaysıyla son günlerde yaptığı konuşmada, gelecekte mütecaviz Suudi koalisyona misliyle karşılık vereceklerini duyurdu.

Yemen ordusu ve halk güçleri geçtiğimiz hafta Riyad'daki kraliyet sarayı Yemame'yi bir adet balistik füze ile hedef aldı.