Hürriyet Yine Yapsın Yine Giderim

Hürriyet Yine Yapsın Yine Giderim

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Boynukalın, Hürriyet binasına gittikleri geceye dair merak edilen tüm detayları paylaşarak, "Benzer bir şeyi yaparlarsa hiç düşünmeden tekrar giderim" açıklamasında bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, TVNET ekranlarında Ersin Çelik'in 1 Kasım sonrası oluşan tabloya ilişkin sorularını yanıtladı.

Boynukalın'ın açıklamalarından önce çıkan satırlar şöyle:

"Hürriyet binasına yine giderim"

Bizim hakkımızda çok yalan söylediler. O gün Hürriyet'in önüne gitmemizin bir nedeni vardı. Bizim liderimize canlı yayında yalan söylediler. Oraya gittiğimizden dolayı utanmıyoruz. O bir türlü değiştirilemeyen camın çatladığını gördük. Cam zaten kırılmıştı gittiğimizde.

'Her türlü hakaret ve küfürler yağdırırız, 7 Haziran'dan teröre çanak tutarız' diye davranıyorlardı. Sonra 2 Kasım sabahı da AKP'yi AK Parti yaparak bizi kandırabileceğini düşünüyor. 5 aylık çocuğuma küfür edecek kadarlar.

Terör örgütüyle sponsorluk anlaşması yaptıkları için köşeye sıkıştılar, beni şeytanlaştırarak kurtulmaya çalıştılar. Benzer bir şeyi yaparlarsa hiç düşünmeden tekrar giderim.

Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, dertli olduğumuz anlarda istişare edeceğimiz kişiler. O noktada bu süreçte Cumhurbaşkanımızla da görüştüm. Moral verdi ve yol gösterdi.

"Yüzde 49 sürprizi"

Bütün Türkiye gibi, teşkilatlarda da tabanlarda da olumlu bir algı vardı. Ama bu algı, sandığa ne kadar yansır? gibi sorular vardı. Yüzde 49, hepimizin için güzel bir sürpriz oldu.

Her şeye hayır diyen süreçler MHP tabanında kabul görmedi. HDP'nin PKK ile ilgili söylemleri etkili oldu. Milletin ferasetini ve aklını hafife almamak gerekir.

"Gençlerle köprüler kurduk"

Ben Başbakan ile gençler arasında sağlam bir iletişim kurmakla görevliyim. Bu noktada önemli etkinlikler ve buluşmalar hazırladık. Biz Başbakanımızın yanında milletvekillerimizle de birlikte çalışmalarda bulunduk. Her ilimizde, ilçelerimizde önemli projeler gerçekleştirdik. AK kafeler kurduk örneğin; önemli çalışmalar oldu. Gençler, milletvekili adaylarımızla paylaşımlarda bulundu.

Dünya 5'ten büyüktür diyenlerin temsilcileriydik. 7 Haziran sonrası Meclis aritmatiğinde ortaya bir muhalefet koyulmadığı görüldü. Siz gelip de saçma muhalefetle Anadolu'ya savaş açarsanız, biz de Anadolu'yu arkamıza alıp cevap veririz.

Sosyal medyayla alakalı TT, etiket meselesi bir taarruza dönüştü. Fikret Toros ciddi çalışmalarda bulundu.

Fırat'ın babasının söyledikleri...

13 yaşındaki Fırat Sımpil'in babasını ziyaret ettik. 'Yalnız değilsiniz' mesajı verdi. Fırat'ın babası 'oğlumun parçalarını sokaktan topladım' demişti. Bana insanlar korkudan yardım edemedi. Hayatımızda kırılma noktasıdır. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız taziyelerini ilettiler."