HÜDA PAR'lı Başkan Adayına Suikast Hazırlığı!

HÜDA PAR'lı Başkan Adayına Suikast Hazırlığı!

Vahdet Gazetesinde yer alan habere göre, PKK’nın Mardin’in Dargeçit ilçesinde HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Seyhan’a suikast düzenlemek için keşif çalışması yaparak yakın takibe aldıkları belirtildi.

Şehit Aytaç Baran'a suikast yapılacağı yönündeki somut veriler üzerine Baran'a Bilgi Notu tebliğ etmesine rağmen gerekli önlemi almayan Emniyet güçlerinin yeni bir suikast hazırlığından haberdar oldukları ortaya çıktı. Vahdet Gazetesinde bugün yayınlanan habere göre HÜDA PAR'lı Abdurrahman Seyhan'a suikast düzenlemek için PKK dağ kadrosu keşif çalışmaları yaparak yakın takibe başladı. Vahdette yer alan ilgili haber şu şekilde oldu:

"Vahdet’e konuşan Seyhan, “Bunların ellerinden gelse bizi burada 24 saat yaşatmazlar. Bu dinsizler, bu memlekette ‘Ben Müslüman’ım’ diyeni istemiyor. Korkmuyoruz, Rabbimizin takdiri ne ise o olur” dedi.

HÜDA-PAR üyelerine karşı son dönemde düzenlediği saldırılarla birçok partiliyi öldürülen veya yaralayan terör örgütü PKK, yine HÜDA-PAR’lı avına çıktı. Mardin’in Dargeçit ilçesinde Terörle Mücadele Ekipleri (TEM) tarafından hazırlanan istihbari bilgi notunda, PKK’lı teröristlerin, geçtiğimiz yerel seçimlerde HÜDA-PAR Dargeçit İlçe Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Seyhan’ı takip ettiği aktarıldı.

“SUİKASTİN KEŞİF ÇALIŞMALARI”

Emniyet birimlerinin düzenlediği 24 Haziran 2015 tarihli istihbarat notunda, terör örgütü PKK üyelerinin, HÜDA-PAR’lı Seyhan’ın etrafında dolaştığı kaydedildi. Bilgi notunda, “Ramazan ayının 2. günü yani 19.06.2015 günü akşam saatlerinde yaklaşık bir sene önce bölücü terör örgütünün kırsal kadrosuna katıldığı ve halen kırsal kadrosunda olduğu bilinen Ali K. isimli şahsın, yanında Muhammet ile, HÜDA-PAR üyesi olduğu bilinen Abdurrahman Seyhan’ın ikametinin civarında beyaz bir motosiklet üzerinde görüldüler. Alınan bu bilgi sonucu HÜDA-PAR üyesi Abdurrahman Seyhan’a yönelik bölücü terör örgütünce yapılacak bir suikastin keşif çalışmaları olabileceği değerlendirilmiştir” denildi.

MÜSLÜMANIM DİYENİ İSTEMİYORLAR

Konuya ilişkin gazetemize konuşan Abdurrahman Seyhan, “Bunların ellerinden gelse bizi burada 24 saat yaşatmazlar. Ama Allah ne yazmış ise o olacak. Bu dinsizler, kesinlikle bu memlekette ‘Ben Müslüman’ım’ diyeni istemiyor. Onlardan olmayanı kesinlikle kabul etmiyorlar. Kiracısı olduğumuz dükkanımızın sahibini bile tehdit etmişler. Dükkan sahibine, ‘Bunlar HÜDA-PAR’lı, bizden değil. Dükkanınızdan bunları çıkarın’ demişler. Ama Elhamdülillah buradaki bir Müslüman, onların 5 bin kişisine bedeldir. Onlardan korkmuyoruz, çekinmiyoruz. Rabbimizin takdiri ne ise o olur” dedi." (Hürseda Haber)