HÜDA PAR:  ABD ve Siyonistleri Protesto Edecek

HÜDA PAR: ABD ve Siyonistleri Protesto Edecek

HÜDA PAR, ABD ve siyonistleri konsolosluk önünde protesto edecek

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı, büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyan ABD ile işgalci siyonist israili, ABD Adana Konsolosluğu önünde bugün düzenleyeceği basın açıklamasıyla telin edeceğini duyurdu.

Yapılacak protesto etkinliğiyle ilgili olarak HÜDA PAR Adanan İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Katil ABD ve siyonist işgal şebekesinin katliamlarına karşı durmak ve tepkimizi göstermek adına 18 Mayıs 2018 Cuma günü (bugün) saat 21.00'da ABD Adana konsolosluğu önünde düzenleyeceğimiz 'Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Kıyamdayız' temalı kitlesel basın açıklamamıza kadın erkek, genç yaşlı tüm halkımız davetlidir." denilerek Adanalılardan destek istendi.

"Kudüs asla Siyonistlerin başkenti olmayacaktır"

Ramazan ayı ve hiçbir kutsalı tanımayan ABD ve siyonist israilin pervasızca giriştiği işgal ve katliamlara Müslümanların dur demesi gerektiğine dikkat çekilen açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

"Siyonistler; Kudüs'ün başkentleri olacağı hayallerini görmeye devam etsin, İslam Ümmeti asla buna izin vermeyecektir. İslam Ümmeti var olduğu müddetçe Kudüs asla ve asla siyonistlerin başkenti olmayacaktır. İslam Ümmeti, tarih boyunca küffara karşı izzetli bir duruş sergilemiştir, kıyamete kadar da bu izzetli duruşu sergileyeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ümmet, başta Kudüs olmak üzere cihanın her yerine adalet sancağını dikebilecek potansiyele sahiptir. Bunu bir gün muhakkak gerçekleştirecektir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)