Hollywood'dan İsrail Ordusuna Yardım

Hollywood'dan İsrail Ordusuna Yardım

ABD'de katil İsrail ordusuna yardım gecesi: Birçok ünlü katıldı, 60 milyon dolar toplandı!


Amerika’daki “İsrail Ordusunun Arkadaşları” kurumu ünlü Hollywood yıldızlarının da katıldığı etkinlikte İsrail ordusu için 60 milyon dolar destek topladı.İşgalci İsrail ordusuna destek amaçlı kurulan “İsrail Ordusunun Arkadaşları” adlı kuruluş birçok Hollywood yıldızının katıldığı etkinlikte İsrail Ordusu için yüklü miktarda destek topladı.


Shehab News Agency’nin haberine göre, “İsrail Ordusunun Arkadaşları” kurumunun, Amerika’da düzenlediği bağış organizasyonunda, Amerika’da yaşayan Yahudi asıllı işadamı Haim Saban’ın (74) ve ünlü Hollywood yıldızlarının da destekleriyle işgalci İsrail Ordusuna bağışlanmak üzere 60 milyon dolar topladığı belirtildi.


Bu arada, Israel Today haber sitesinin haberine göre, Amerika’nın California eyaletinde düzenlenen etkinlikte 1981’den beri en yüksek bağışın toplandığı kaydedildi.


‘İsrail Ordusunun Arkadaşları’ tarafından her yıl düzenlenen etkinliğe yaklaşık 1200 kişi katılıyor. Bu sene düzenlenen etkinliğe Hollywood’un ünlü yıldızları Ashton Kutcher, Gerard Butler, Amerikalı ünlü roman yazarı David Foster Wallace ve şarkıcı Pharrell Williams katıldı.

 

fha