Hocalı Katliamı Lanetlendi-FOTO

Hocalı Katliamı Lanetlendi-FOTO

Hocalıda Ermenilerin Müslüman Azerilere karşı yaptıkları soy kırımın 23.yıl dönümü, İnsan hakları Savunucuları Derneği tarafından 26 Şubat 2015 tarihinde İzmit İnsan Hakları Parkında yapılan bir basın açıklamasıyla protesto edildi.

Tevhidhaber / Haber Merkezi

HEPİMİZ MÜSLÜMAN AZERİYİZ,HAOCALI'DA ERMENİ SOYKIRIMINI LANETLİYORUZ.BASIN AÇIKLAMASI.

Hocalıda Ermenilerin Müslüman Azerilere karşı yaptıkları soy kırımın 23.yıl dönümü, İnsan hakları Savunucuları Derneği tarafından 26 Şubat 2015 tarihinde İzmit İnsan Hakları Parkında yapılan bir basın açıklamasıyla protesto edildi. Basın açıklamasını İHSD gen.bşk.yrd. Orhangazi ergin yaptı. Destek verenler, ellerinde "Hepimiz Müslüman Azeriyiz" pankartları tuttu.

BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ:

HOCALI KATLİAMININ 23.YIL DÖNÜMÜ AÇIKLAMASI 26. ŞUBAT.2015 KOCAELİ 

Değerli Halkımız, bu gün acılı bir günümüzün yıl dönümündeyiz. Bundan 23 yıl önce Rus askerlerinin desteğiyle, Hocalıya ulaşan Ermenilerce 25–26 Şubat 1992'de Müslüman soykırımı gerçekleştirilmiştir. Ekim 1991'de Hocalı'da Azeri köyleri, Ermenilerce ele geçirilmiş ve 10 bin nüfuslu Hocalı'da olaylar sırasında yaklaşık 3.000 Azeri bulunmaktaydı. Saldırıda ölenler hakkında verilen resmi rakam 613 kişi olmakla birlikte, katledilen toplam Azeri sayısının 1.300 kişi olduğu söylenmektedir. Kadın, çocuk ve yaşlılar da dahil olmak üzere siviller katledilmiştir. Gücü olmayan Ermenistan Rusya'nın desteği ile bu soykırımı yapmıştır. Gaye Müslümanlardan temizlenmiş bir Kafkasya yaratma projesidir.

Müslüman Azeri kardeşlerimiz İslam ümmetine mensup bir halktır. Müslüman Azeri kardeşlerimize yapılan her saldırı, İslam ümmetine yapılmıştır, biz Türkiyeli Müslümanlara yapılmıştır. Bizler için Filistin ne ise, Azerbaycan, Doğu Türkistan o dur. Biz her insan hakları ihlallerinde meydanlardaydık. Filistin için meydanlardaydık, Hocalı için, Myanmar için, Doğu Türkistan için meydanlardaydık. Fakat bakıyoruz ki ellerindeki pankartlarla "hepimiz Ermeniyiz" diyenlerin hiç biri !, Müslüman Azeri kardeşlerimiz için, "hepimiz Azeriyiz" diye meydanlarda yok. Ölenin kıymete binmesi için illa Hiristiyan mı olması gerekiyor?. "Hepimiz Ermeniciyiz"ciler, siz ölen Müslüman olunca insan yerine koymuyor musunuz?. İnsanların katledilmesine, soykırımlara tepki vermeniz için illa ölenlerin Ermeni mi olması gerekiyor?. İlla sizin yandaşınız !, yoldaşınız mı olması gerekiyor?. Berkin için meydanları inletenlerin bir tanesinin, PKK lılarca katledilen Fırat Çakıroğlu için ağızlarından bir tek söz çıkıyor mu?. Bu çirkin ölü rantçılığı Türkiye de yaşanıyor. Hocalı katliamının yıl dönümü, "Hepimiz Ermeniyiz" ci sahtekarlarının bir kez daha maskesini düşürüyor.

Hocalıda soykırıma uğrayan Azeriler, her şeyden önce ümmeti Muhammed'in bir parçasıdır, bizim Müslüman kardeşlerimizdir. Ermenilerin katlettiği soykırıma uğrayan kardeşlerimiz için İslam ümmetinin başı sağ olsun. Çoluk, çocuk, kadın, yaşlı demeden Bosna'da olduğu gibi soykırıma uğrayan Bu Müslüman kardeşlerimiz için, içimiz kan ağlarken, üzülürken, yıl dönemi vasıtasıyla İslam ümmetine mensup olan ve  Hocalı'da Ermeni soykırımına uğrayan Müslüman kardeşlerimize, Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Ümmeti Muhammedi bu Rus, Ermeni, Haçlı soykırımını her ortamda dillendirmeye davet ediyoruz. Lütfen sizlerinde sesiz "Hepimiz Ermeniyiz" diyenler kadar gür çıksın ve her ortamda haykırın, "hepimiz Müslüman  Azeriyiz". Yıl dönümünde İnsan hakları derneği olarak bu insan hakları ihlali, Müslüman soykırımı yapan haçlıları lanetliyoruz. 

İNSAN HAKLARI SAVUNUCULARI DERNEĞİ ADINA                     www.tevhidhaber.com

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ORHANGAZİ ERGİN

https://inancozgurlugu.com/

 
 
 
 

Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--1.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--2.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--3.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--4.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--5.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--6.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--7.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--8.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--9.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--10.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--11.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--12.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--13.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--14.jpg


Hocali-Xocali-hepimiz-Ermeni-soykirim-Azerbeycan-azeri--ihsd--15.jpg