Hizmet ve Gayretlerimiz Devam Edecek

Hizmet ve Gayretlerimiz Devam Edecek

Seçim sonuçlarını değerlendiren HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, “Hizmetlerimiz ve gayretlerimiz kaldığı yerden devam edecektir.” dedi.

HÜDA PAR’ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, yaptığı yazılı açıklamayla seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Bugüne kadar halkın maddi ve manevi sorunlarına duyarlı olduklarını belirten Gök,  “Bugüne kadar halkımızın maddi ve manevi sorunlarına duyarlı olduk. Toplumun ıslahı, gençlerimizin ahlaki ve kültürel gelişimi, inançlı bir neslin yetişmesi için çaba harcadık. Hizmet alanımızı genişletme adına, siyasete ve seçimlere girdik. Seçilmemiz halinde halkımıza daha iyi hizmet etme fırsatını yakalamış olacaktık. Fakat takdir böyleymiş. Seçim çalışmalarımız esnasında, Allah hayırlısını nasip etsin dedik.” dedi.

Seçim çalışmaları boyunca davalarını her yere, her vatandaşa götürmeye çalıştıklarını ve kitleselleşme yolunda ciddi mesafeler kat ettiklerine dikkat çeken Gök şöyle devam etti: “Seçim çalışmalarımız boyunca davamızı her yere, her vatandaşımıza götürmeye çalıştık. Kitleselleşme yolunda ciddi mesafeler kat ettik. Kazanımlarımızın farkında olarak hizmetlerimiz, cehd ve gayretimiz kaldığı yerden daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir. Gayret bizden, tevfik Allah'tandır.”

Gök açıklamasının sonunda, “Bu vesileyle tüm kardeşlerime ve bacılarıma yaptıkları fedakarlıklar, imkanlarını zorlayarak gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ve tebriklerimi sunarım. Allah mükafatlarını kat kat versin inşallah.” ifadelerine yer verdi.  (İLKHA)