Hizmet Deyince Pensilvanya'yla Karıştırmayın

Hizmet Deyince Pensilvanya'yla Karıştırmayın

Başbakan Erdoğan, "Hizmet deyince, Pensilvanya'yla karıştırmayın. Bu hak için verilen hizmeti söylüyorum. Halk için verilen hizmeti söylüyorum, bunları aman karıştırmayın" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir'de düzenlediği mitingde halka hitap ediyor.

Erdoğan, "Hizmet deyince, Pensilvanya'yla karıştırmayın. Bu hak için verilen hizmeti söylüyorum. Halk için verilen hizmeti söylüyorum, bunları aman karıştırmayın" dedi.

Başbakan Erdoğan, "30 Mart aynı zamanda Menderes'in de Hasan Polatkan'ın da Fatin Rüştü Zorlu'nun da bugün on yıllardan sonra hesabını sorma günüdür, onun için önemsiyorum" şeklinde konuştu.

"Sandıktan çıkamayacağını anlayan CHP, iftiralarla üzerimize geliyor" diyen Erdoğan, şöyle devam etti: "MHP aynı şekilde. Ben, bir yıl kadar önce 'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin ismini artık anmayacağım' demiştim. Fakat son ahlaki olmayan iftiralarından sonra artık bu iş dayanılmaz hale geldi. Şimdi bunlara, başta çakma Kemal olmak üzere gereğini yapacağım. Niye, çünkü hep elele verdiler şimdi. Bugün attıkları iftiralar yenilir yutulur değil."