Hizbullah'tan İsrail'e Tehdit

Hizbullah'tan İsrail'e Tehdit

Lübnan Hizbullahı, Lübnan ile işgal toprakları sınırına yakın bir noktada yer alan Siyonist bir yerleşkeden aldığı görüntüleri paylaştı.

İsrail'in sınırdaki bazı Hizbullah askerlerine yönelik görüntüleri yayınlaması üzerine, Hizbullah da misilleme olarak İsrail'in askeri üssünden görüntüler yayınladı. 

Hizbullah'ın Siyonist bir yerleşkeden yayınladığı görüntüler üzerine İbranice ve Arapça; "Bizi izledklerini zannedenler için... Arkana bakmayı unutma" ifadelerine yer verdi.

Hizbullah, bu görüntüleri yayınlamak suretiyle; Siyonist rejime sınırdan uzak noktalardaki işgal toprakları içinden ve de havadan görüntü alabildiği mesajını göndermeye çalışıyor.

Hizbullah'ın yayınladığı bu görüntülerde; Siyonist rejim ordusu komutanlarının da güvende olmadığını gösterdi. Hizbullah, işgal rejiminin emniyet ve askeri yetkilerinin görüntülerini paylaştı.

Bu görüntüler, İsrail komutanları Lübnan sınırları yakınındaki Siyonist askeri üslerini denetlerken çekilmiştir.

Hizbullah bu görüntülerle; Siyonist rejimin sınırdaki bazı Hizbullah güçlerinin görüntülerini yayınlayarak, Hizbullah ve üyelerinin hareketliliğini gözlemlediğini iddia etmesinin ardından misilleme yaptı.

tasnim