Hizbullah Tehlikesi Çok Ciddi Boyutlara Ulaştı

Hizbullah Tehlikesi Çok Ciddi Boyutlara Ulaştı

Siyonistler Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah'ın tüneller vasıtasıyla İsrail'e karşı savaşa hazırlandığını belirtiyor...

Siyonist rejim Kuzey Komutanlığı Başkanı Tümgeneral Yair Golan, Lübnan yakınlarındaki kentlerin belediye başkanları ile geçen ay bir araya gelerek Hizbullah'ın aktif bir şekilde İsrail'e doğru tüneller kazması yönündeki yerleşimcilerin endişelerini ele almıştı

Yair Golan, İsrail Ordusu'nun Hizbullah'a,karşı çıkmak için hazır olduğunu söylemişti,

Siyonist Kanal 7 sitesine göre, bu açıklamlara rağmen Hizbullah tehlikesine karşı hiçbir güvenlik önlemi henüz yürürlüğe girmedi.

Ancak İsrail Ordusu'nun sessizce bu tehlikelere karşı önlem almaya başladığı iddia ediliyor.

Siyonist Kanal 7 sitesinin haberine göre, askeri liderlerinin açıklamalarına rağmen,Lübnan'dan İsrail'e kazılan tünellerin çok ciddi boyutlara ulaştığı belirtiliyor.

Habere göre Hizbullah'ın İsrail'e sızıp Lübnan sınırındaki askeri karakollara baskın yapması ya da tünelleri imha için harekete geçecek İsrail Ordusu'nun personelini tünellere yerleştirdikleri patlayacılarla havaya uçurma endişesi yaşanıyor.

Hizbullah'ın daha önce İsrail askerlerine çok yakın bölgelere ulaşıldığı ifade edilen haberde, İsrail Ordusu'nun iddiaları reddettiği belirtiliyor.

Jeolog Albay Yossi Langotsky'in ifadelerini habere alan siyonist site, 9 yıldır Gazze'de ki tünellere işaret edildiğini ancak uyarılara karşı güvenlik yetkililerin kör ve sağır olduğunu belirtti.

Bu durumun Gazze savaaşı sırasında çok büyük sıkıntıları olmuştu.

Albay Yossi Langotsky şu anda bu tehdidin Lübnan Sınırında olduğunu belirterek, Hizbullah'ın çok gelişmiş bir tünel sistemi olduğunu söyledi.

Tevhidhaber.com