Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Hey Kemalistler, alkışlayın PKK’yi

Hem de yürekten alkışlayın. Baksanıza Kürt kadınını nereden nereye getirdi. Defalarca söylediğim gibi Kemalizm’in seksen doksan yılda yapamadığını beş on sene içinde nasıl da başardı.

Haber, fotoğraf Diyarbakır’dan. Görevden alınan eski belediye başkanı toplanan kalabalıktaki erkeklerle tokalaşıyor fakat beyaz tülbentli bayanlara sarılıp kucaklaşıyor ve onları öpüyor.

Ar damarı çatlamış, namus duygusu sıfırlanmış, İslami hassasiyeti dumura uğramışlar; bunda ne var ki diyebilirler.

Bunda çok şey var hem de öyle çok şey var ki! Bu bizim için her şeydir.

Bu arada İslam düşmanları için de çok şeydir. Öncelikle Kemalistler için gelinen bu nokta çok şeydir.

Hey Kemalistler alkışlayın PKK’yi. Diyeceksiniz ki; biz zaten alkışlıyoruz, hatta uzaktan alkışlamak bir yana gördüğünüz gibi biz artık beraberiz, birlikte hareket ediyoruz, ortağız.

Ha, özür dileriz, biz size söylemiyoruz, biz de görüyoruz, lümpen, liberal ve sol Kemalistler olarak sizin PKK ile kucak kucağa olduğunuzu, kör değiliz elbette.

Bizim alkışlayın diye seslendiğimiz Kemalistler sağdaki Kemalistler. Daha açıkçası yaman mı yaman PKK düşmanları, PKK düşmanlığını kimselere bırakmayanlar, hatta istemedikleri herkesi PKK işbirlikçisi olmakla suçlayanlar.

Onlara sesleniyoruz, PKK’yi alkışlayın diye. Çünkü sizin Kemalist ideolojinizi bu kadar çabuk bir zamanda hayata geçiriverdi. Baksanıza beyaz başörtülü, belki çoğu abdestli namazlı Kürt kadınlarını bile başka erkeklerle kucaklaştırıverdi, başka erkeklerle el ele halaylar çektirdi.

Bunlar PKK’nin başörtülülere yaptırdıkları. Ya bir de Kürtlerin genç kızlarını nereden nereye getirdiğine bir baksanız. On dört on beş yaşlarından itibaren dağlarda asla anlatılamayacak sadece ağlanacak bir hayata sürüklediği kızlar!

PKK’nin güçlü olduğu kent merkezlerine gelince, şöyle bir gezin, dolaşın göreceksiniz Kürt kızlarının varıp dayandığı kozmopolit yaşantıyı. Kemalizm’i bile kıskandıracak boyutlardadır. Söz konusu merkezlerde bundan bir kaç yıl öncesine kadar erkek çocuklar, öğrenciler uyuşturucunun sadece taşıyıcısıydılar. Ama bugün aynı zamanda kullanıcısıdırlar. Alkışlayın PKK’yi sevgili Kemalistler.

Bakın az kalsın unutuyordum, bu arada sekülerlikte, deistlikte, ateistlikte de sizden hiç mi hiç geri değildirler ha.

Put dikme fırsatını bulduklarında da yarışta asla sizden geri kalmazlar. Şu kadar ki onların putu bıyıklı olur zannedersem.

Bu yazı toplam 896 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar