“Her Müslüman Erkek ve Kadın Bedel Ödemeye Hazır Olmalıdır.”

“Her Müslüman Erkek ve Kadın Bedel Ödemeye Hazır Olmalıdır.”

Fatih Akıncıları Şehid Selami Yurdan'ın Şehadetinin 25. Yılına ilişkin bir bildiri yayınladı..

Mü’minlerden öyle erler vardır ki, Allah’a verdikleri söze sâdık kaldılar ve şehid oldular. Bir kısmı da sırasını beklemektedir. Onlar, verdikleri sözü asla değiştirmemişlerdir. Ahzab/23

1979´da şehadete erişen Şehit Reis Metin Yüksel´in “Şehadet bir çağrıdır, nesillere, çağlara” sözünün bir meyvesi ve insanlığa haykırdığı “En büyük ibadet hakkı müdafaa etmektir” hakikatini şiar edinen bir yiğit, 1992´de şöyle dedi,  “Her Müslüman Erkek ve Kadın Bedel Ödemeye Hazır Olmalıdır.”

O yiğit sözünü söylediği gibi sözünün arkasında duranlardan oldu. Allah´a verdiği söze sadık kalanlardan oldu.

Bosna Kıyamı´nın yiğit Akıncısı Şehid Selami Yurdan, 22 Ağustos´ta ahdini değişmeyerek sözünün arkasında durmuş, Bosna´daki Müslüman kardeşleri için ilk önce O şehit olmuştur.

Bizler Akıncı Gençlik olarak, şehitlerin izinde mücadelemizi sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Ağabeyimiz Selami Yurdan´ı şehadetinin 25. yılında saygı ve özlemle yad ediyor,  Yurdan ailesinin de ümmete nice şehitler yetiştirmesini  Rabbimizden niyaz ediyoruz.

 

Fatih Akıncılar Gençlik Komisyonu

21 Ağustos 2017 / İstanbul

Bosna Kıyamı´nın yiğit Akıncısı Şehid Selami Yurdan, 22 Ağustos´ta ahdini değişmeyerek sözünün arkasında durmuş, Bosna´daki Müslüman kardeşleri için ilk önce O şehit olmuştur.

Bizler Akıncı Gençlik olarak, şehitlerin izinde mücadelemizi sürdüreceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Ağabeyimiz Selami Yurdan´ı şehadetinin 25. yılında saygı ve özlemle yad ediyor,  Yurdan ailesinin de ümmete nice şehitler yetiştirmesini  Rabbimizden niyaz ediyoruz.

 

Fatih Akıncılar Gençlik Komisyonu