Heniyye: Zafere ve Özgürlüğe Doğru İlerliyoruz

Heniyye: Zafere ve Özgürlüğe Doğru İlerliyoruz

Hamas lideri Heniyye: Zafere ve özgürlüğe doğru ilerliyoruz

İslami Direniş Hareketi (Hamas) lideri İsmail Heniyye, işgalci İsrail rejiminin Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya yönelik Yahudileştirme planlarının başarıya ulaşmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) lideri İsmail Heniyye dün akşam  El-Aksa kanalında yayınlanan konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

Filistin Enformasyon Merkezi'nde yer alan habere göre Heniyye, “Tüm sorumluluğu üzerime alarak söylüyorum. Mescid-i Aksa’yı bölme planları başarılı olamayacak. Canımız ve kanımız pahasına işgal rejiminin planlarını uygulamasına izin vermeyeceğiz. Kudüs’ün çehresi değişmeyecek. Hiçbir karar gerçekleri değiştiremeyecek” dedi.

İşgal rejiminin planlarına kapsamlı bir bakış, hikmetli ve cesur bir planla karşı koymak gerektiğini dile getiren Heniyye, bölgede yaşanan gelişmelerin Filistin davasını gölgede bırakamayacağını, Kudüs’ün pusula olarak kalacağını ve işgalcilerle mücadele merkezi olmaya devam edeceğini söyledi.

Tüm zorluklara rağmen zafere ve özgürlüğe doğru ilerlediklerini belirten Heniyye, Mescid-i Aksa’da ve Kudüs sokaklarında nöbet tutanlara s