Gazze'deki Kızılhaç binası önünde gösteri düzenlendi. Düzenlenen gösteriye Heniyye, katılanlara verdiği Cuma hutbesinde, "Hep birlikte çalışacağız. Savaşçılar meydanda esir alacak, güvenlik aklı onları koruyacak, halk esirler için fedakârlık yapacak ve müzakereci ısrarla esirleri kurtarmak için pazarlık edecek" dedi.
İşgal zindanlarında yatan Filistinli esirlere seslenen Heniyye, direnişin sözden önce fiilinin geldiğini belirterek, zaman aşımının ilkeleri ve sabiteleri değiştiremeyeceğini ifade etti.
İlkelerin değişmeyeceğine işaret eden Heniyye, o ilkelere sahip çıkanların da değişmeyeceğini, şehitlerin ve esirlerin yolundan yürümeye devam edeceklerini söyledi.
Esirler davasının Hamas Hareketi'nin önceliklerinden olduğunu bildiren Heniyye, Şalit'in esir alınmasından Yenilmiş Ekin Savaşı bitene kadar esirler davasının direnişin hedeflerinin başında geldiğini ifade etti.
Heniyye: "El-Kassam Tugayları'na Esirleri Kurtarması Çağrımız Hala Geçerli"

Hamas Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, işgal zindanlarında tutulan esirleri kurtarması için İzzeddin El-Kassam Tugayları'na yapılan çağrının hala geçerli olduğunu söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




SAĞ MANŞET
1/20
Manidar Çizgiler
Vahşi Doğa Fotoğraf Yarışması
Dünya Üzerindeki Mülteci Sorunu
2018 National Geographic Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2006 Tevhid Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00 | Faks : haber@tevhidhaber.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0000 000 00 00 | Faks : haber@tevhidhaber.com | Haber Yazılımı: CM Bilişim