Helva Demokrasisi !

Helva Demokrasisi !

Ne oldu baylar, bayanlar, bayılanlar? Sabahtan akşama kadar tapınıp acıkınca yediğiniz demokrasi putu anavatanında çifte kavrulmuş mu oldu?

Helva Demokrasisi !

Ne oldu baylar, bayanlar, bayılanlar? Sabahtan akşama kadar tapınıp acıkınca yediğiniz demokrasi putu anavatanında çifte kavrulmuş mu oldu? Yeryüzündeki halklara demokrasiyi yönetim biçimlerinden bir yönetim şekli olmaktan öte “ya demokratsın ya terörist” dayatması ile demokrasi faşizmi üreten büyük şeytan ABD’nin azgın partizanlarının taşkın baskınlarına hayret mi ettiniz? Kendi ülkelerinde dahi böylesi azgın holiganların Irak’ta, Afganistan’da, Suriye’de ellerinde silâh ve tüm imkânlarla sokaklarda gezdiğini hapishaneye  koydukları mü’min erkek ve kadınlara neler yapmış olabileceğini birazcık olsun anlayabildiniz mi? Sanmıyorum !!! Çünkü Amerikan hayranlığı, İngiliz tapınmacılığı yediğiniz o demokrasi helvasının içinde şerbet olarak size verilmişken siz tecavüzcüyü, gaspçıyı, katili bizim mahallenin çocukları arasında arasınız. Hatta katil sürüleri Ebabil sürüsünden bir yiğidi şehid ettiğinde sözde şeriatçı züppelilerden dahi kutlama mesajı twetleyecek kadar şerbetlenmiş bir coğrafyada yaşarken demokrasizm dayatmacları yandaşlarının bu durumu anlamasını beklemek ayrı bir safdillik olsa gerek.

51 serserinin 49 selimi yönetebildiği sayısal çoğunluk rejmini allayıp pullayıp Ortadoğu halklarına dayatarak üst düzey seçim, sandık, tescil, güvenlik sistemleri kurdurtup denetmenler gözetiminde “adil seçim” pozlarına giren ABD kendi ülkesinde 1800’lü yıllardan kalma seçim sistemi ile “dilersem  başkan yaparım” derin devlet metodolojisini işletirken hiç yüzü kızarmaz. Kızarmaz zira imanın şartlarından daha çok demokrasizme inanmış, inandırılmış Ortadoğu halklarının yudumladığı şerbet sizi la yüsel(sorgulanamaz) yapmıştır.

Küresel firavun ABD’nin büyücü demokratları(!) ortaya attıkları sandık sihirleri ile halkların gözünü boyarken küresel Kârunlar emekleri, alınterleri ve öz kaynakları sömürürken küresel Haman Nato da bekçiliğini yapmaktadır. Küresel firavunun satılmış din adamı kutsal kişiliği küresel Belâm’ı Suud Ortadoğu’da kutsalların işgal aracı olarak kullanılmasına çanak tutarken Hz. İsa’nın ruhaniyetinden çocuk tacizi ve tecavüzü devşiren sapkın Vatikan’ın papası, Hz. Musa’nın yiğitliğinden sadece şiddet devşirip mazlum coğrafyalardaki halklara zulmeden Yahudi evanjalistlerle iş birliği yapmışken sanmayın ki helvadan putunuz her daim kutsanacak.

Kendi ürettiğiniz Hristiyan ve Yahudi teröristlerinizin yanına öncü ve uşak olarak icad ettiğiniz tekfirci sözde “İslâmcı” (!) katillerin vahşi cinayetlerini profesyonel çekimlerle video kanallarında yayınlayarak “ iyi ki demokrasi var” dedirttiniz. Ancak helvadan putunuz 6 Ocak günü tepe aşağı yuvarlanırken dayattığınız demokrasizm putunun çıplak olduğu görüldü.

“… Zulmedenler yakında nasıl bir inkılâba uğrayıp devrileceklerini görecektirler” Şuâra 227

Tevfik Akıltanesi/ Tevhidhaber