Merve Kavakçı

Merve Kavakçı

HDP kendi ayağına ateş ediyor

HDP elindeki kanı temizleyebilecek mi? Türkiye milletini zeka yoksunu ve görme engelli addetmesi HDP’nin kendisine zarar veriyor, bunun farkında olmayacak kadar gözünü kan bürümüş bunların. Sırtını YPG’ye yaslayanlar apar topar Avrupa’nın yolunu tutuncaya kadar, burada oturup düşünmeliler. Bir taraftan sınır ötesindeki teröristlerden güç aldığını, onlara arkanı verdiğini söyle, diğer taraftan koşa koşa Belçika’ya git, emir almaya. Nerede sizin milliliğiniz, AK Parti yöneticileri şu sizin yaptığınıza benzer birşey yapsa onları topa tutardınız, her fırsatta dış güçlerin oyuncağı olmakla suçlar dururdunuz. Ama şimdi siz koşuyorsunuz, bir taraftan Avrupa’ya diğer taraftan eşzamanlı olarak Kandil’e. Beis yok.

Hiç vicdanınız yok sizin! Kendi halkınızın katledilmesine göz yumuyorsunuz. Ölen Türk şehitlerinin kaçı Kürt, saymıyorsunuz. Üzerinde asker formalı şehidini gömen anne Kürtçe ağıt yakıyor duymuyorsunuz. Aslında duyuyorsunuz da gözünüzü kan bürümüş de görmüyorsunuz. Görmek istemiyorsunuz. Bu işi yüzünüze gözünüze bulaştıracaksınız. Ama bedeli ağır olacak. Hepimize ödeteceksiniz. AK Parti iktidarının on üç yıllık hizmetini nankörlükle karşılıyorsunuz. Rüyanızda göremeyeceğiniz statüyü nefret ettiğiniz Cumhurbaşkanı ve partisi sayesinde kazandınız da şimdi minnet yerine fesatla karşılık veriyorsunuz.

Bunu bir gören yok mu sanırsınız… Bir Bilen, herşeyi Gören…. Ve halk, farkında değil mi sanırsınız… Verdiği ödünç oyları bir çırpıda geri almaz sanırsınız.

Hükümeti DEAŞ’çılıkla suçlamanız da para etmiyor artık. Ucuz argümanlarla süslediğiniz mahalle dedikodusu kıvamındaki tezleriniz dinleyici bulamıyor artık. Kibriniz siyasetinizi bürümüş, ayaklarınızı vura vura yeryüzünde dolaşıyorsunuz.

Ama bu halk şehitlerini görüyor, her gün dört bir yanda düşen fidanları biliyor. Tabutlara sarılan eşleri, bebekleri, çakılan selamları, Allah En Büyüktür nidalarının gökleri delisini duyuyor. Mertçe siyaseten savaşmak yerine arkadan vurduğunuza şahit oluyor. Artık iyice azıttınız, millet bunu görüyor. Gevar sokaklarında yüzünüzde maske elinizde dehşet verici büyüklükte silahlarla elinizi kolunuzu sallayarak saldırıya gittiğinizi biliyor. Uyuyan, silahsız, görev başında olmayan iki genç polisi yatağında kalleşçe katlettiğinizi görüyor. Ağıtlar Kürtçe yakılıyor. Yani yine Kürtler katlettikleriniz. Kendi insanına bu denli acımasızlığı görüyor. Dediğinizin onları da kullanırız olduğunu işitiyor. Burada böyle başka yerde öyle konuştuğunuzu da işitiyor. 

Bu halk yaptığına tövbe ediyor. Bir daha? Asla diye cevaplıyor. Emanet oylar gözünüzü boyayarak kör ediyor.

Çözüm sürecini Erdoğan baltalamış(!) öyle mi? Gözüken o değil de!

yeniakit

Bu yazı toplam 895 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar