Hayber Tekrar Fethedilecek

Hayber Tekrar Fethedilecek

Hizbullah komutanından Siyonistlere: Hayber tekrar fethedilecek, Merhab yeniden öldürülecek!

Al-Manar TV'de yayımlanan ve Hizbullah'ın Suriye'deki terrorist gruplar karşısındaki askeri zaferlerinin ele alındığı “İkinci Kurtuluşun Sırları” adlı belgeselde, Direniş'in komutanlarından biri İmam Ali'nin (a.s.) Hayber'deki zaferine benzer şekilde İsraillilerin de yenilgiye uğratılacağını söyledi.
 
Direniş komutanı belgeselde şunları kaydetti:
 
“Suriye'deki şiarımız ‘Zeynep tekrar esir olmayacak!' şeklindeydi. Fakat önümüzdeki merhale için Emirülmüminin'e söz veriyor ve şiarımız ‘Hayber kapısı tekrar sökülecek ve Merhab bir daha öldürülecek!' olacak diyoruz. Direnişin kılıcının iki ucu olacak. Biri füzeler, volkanlar, sel ve ateş; diğeri ise düşman birliklerini, yerleşimlerini süpürecek savaşçı bölüklerimiz. Yüzlerimizi çok kısa mesafeden görmek zorunda kalacaksınız çünkü uzaktan savaşmayacağız. Savaş meydanı azmimizi ispat edecek.”
 
Belgeselde ayrıca başka bir Direniş komutanı da “Hizbullah'ın Suriye'deki teröristleri yenilgiye uğrattıktan sonra Celile'deki ve ardından da İşgal Edilmiş Filistin'deki Siyonistlerle yüzleşmek için hazırlık yaptığını” ifade etti. (Medya Şafak)