Hatemi'den Gülen'e Uyarı!

Hatemi'den Gülen'e Uyarı!

Hukukçu Kezban Hatemi, A Haber'de şoke eden açıklamalar yaptı..

Hukukçu Kezban Hatemi, A Haber'de şoke eden açıklamalar yaptı, önümüzdeki günlerde işin daha da çirkinleşebileceğini söyledi, Pensilvanya'ya bomba bir uyarı yaptı...

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu %100 Siyaset programına Kezban Hatemi'nin sözleri damga vurdu.

"BU ADAM GÖZETLEME KULESİ Mİ?"

Kasetler ve şantajlar konusu konuşulurken, sözü Fethullah Gülen'in daha önce dile getirdiği "alüfte" konusuna getiren Kezban Hatemi, "sen kimsin, hoca mısın, hacı mısın, nesin? Sen bu alüfteleri nereden tanıyorsun? Bu alüfteler nereden geldi? Şantaj yapıyor bu adam, kime yapıyor? Bu bir şantaj değil mi? Bu adam gözetleme kulesi mi? Röntgenci mi? Teşhirci mi? Kim bu?

Acaba bunlar mut'a nikahıyla gönderilen alüfteler mi? Bu mut'a nikahının kongresi nedir? Mehtap TV'de bunun yayınlanmasının nedeni nedir? Bu hostesleri kimler nereye koydu?

Bütün bunları açıklasın. Açıklamazsa başka şeyler açıklanacak." şeklinde konuştu.

"BAŞBAKAN'A ÇOK ÇİRKİN BİR TUZAK KURULMAYA ÇALIŞILDI"

Kezban Hatemi'nin bundan sonraki sözleri ve uyarıları ise tüyler ürperticiydi. Hatemi, Başbakan'a çok çirkin bir tuzak kurulmaya çalışıldığını söylerken, mut'a nikahı kasetlerini beklediğini ifade etti.

Kezban Hatemi sözlerinin sonunda ise "kendi gözündeki merteğe bak Pensilvanya" dedi.

"MUT'A NİKAHLI KASETLERİ BEKLİYORUM"

İşte Hatemi'nin o şoke eden uyarıları:

Ben şimdi mut'a nikahlı kasetleri bekliyorum. Bunlar gelsin. Bu kasetler kim tarafından, ne şekilde yapıldı? Bunları açıklasınlar.

Bakın Sayın Başbakan çok uzun süredir yanında pırıl pırıl evladını, kızını taşıyor. Dikkatinizi çekerim. Birçok şeyi açıklamıyor. Ama sırası gelince bunların hepsi gün ışığına çıkacak.

Hikmet Genç: Hocam çok önemli şeyler söylediniz. Korkuttunuz beni.

Hatemi: Evet önemli şeyler söylüyorum. Başbakan'a bir tuzak kurulmaya çalışıldı. Hem de dış kaynaklı bir tuzaktı bu.

İşte Başbakan'ın 'yanıldım' dediği olay bu. Bu kadar ileri gitmeleri, bu kadar haddi aşmaları, bu kadar ahlaksızlaşmaları beklenilmiyordu.

Dolayısıyla ne varsa ellerinde bekliyoruz. Çıksın. Sonrası Allah kerim. Görelim neyler, neylerse güzel eyler. Bu kadar müptezellik olmaz.

"KENDİ GÖZÜNDEKİ MERTEĞE DİKKAT ET PENSİLVANYA!"

Bana çuvaldızı batırmadan önce kendi gözündeki merteğe dikkat et diye bir laf vardır. Merteğine dikkat et Pensilvanya! Bun buradan seni açık açık uyarıyorum. Kendi gözündeki merteğe dikkat et.