Hasip Kaplan'dan AK Parti seçmenine hakaret

Hasip Kaplan'dan AK Parti seçmenine hakaret

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan AK Parti seçmenini hedef alarak "aptal" dedi.

HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "400 milletvekili istiyorum" sözlerine ilişkin "Sana 400 milletvekili verecek aptal yurttaş topluluğu var mı bu ülkede?" diyerek AK Parti'ye oy veren seçmene alenen hakaret etti.
HDP YÜZDE 10 BARAJINI AŞACAK
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın, HDP'nin yüzde 10 barajını geçemeyeceği yönünde değerlendirmesinin anımsatılması üzerine Kaplan, "Sayın Akdoğan rüya görmeye devam edebilir. Geldiğimiz zaman gümbür gümbür görecekler. HDP yüzde 10 barajını aşacak ama AK Parti 276 çoğunluğu aşamayacak, yazın buraya. Kendilerini dev aynasında görmeye başladılar" diye konuştu.
"AK PARTİ SEÇMENİNE APTAL DEDİ"
"Koalisyon ortağı olur musunuz?" sorusuna Kaplan, "O zaman koşulara bakılır" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "400 milletvekili istiyorum" sözlerine ilişkin de Kaplan "550 de isteyebilir. İsteyecek diye melekler ona mı çalışacak? Çok uçtular. Ayar bilmiyorlar. Sana 400 milletvekili verecek aptal yurttaş topluluğu var mı bu ülkede? 400 vekil versinler her gün yesinler, çalsınlar, oynasınlar, millet de zulüm görsün. 400 milletvekilini kimse rüyasında görmesin" ifadelerini kullandı.