Haşdi Şabi Komutanı: Şehitlerimizin Yolundan Gideceğiz

Haşdi Şabi Komutanı: Şehitlerimizin Yolundan Gideceğiz

Falih el-Feyyaz: Kasım Süleymani ve El-Mühendis Şehitlerinin Yoluna Devam Edeceğiz

Falih el-Feyyaz: Kasım Süleymani ve El-Mühendis Şehitlerinin Yoluna Devam Edeceğiz
Haşdi Şabi Başkanı; "Şehit Kasım Süleymani ve şehit Ebu Mehdi el-Mühendis'in yolunun takip ederek devam edeceğimizi umud ediyorum." diye belirtti.
 
Perşembe günü İmam Hamanei'nin katıldığı Kasım Süleymani'yi anma programında Haşdi Şabi lideri Falih el-Feyyaz bir konuşma yaparak şöyle dedi: "İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei'ye ve İran'ın aziz milletine, diğer büyüklere, bu programa katılanlara ve aziz şehitlerin ailelerine tesliyet ve başsağlığı diliyorum." 
 
Haşdi Şabi lideri Falih el-Feyyaz, açıklamasının devamında; "İmam Hüseyin(a.s.)'ın toprağı olan Irak'ta, zalim ve kötü eller tarafından bu azizlerin pak kanlarının dökülmesi, bizim çok ağırdır. Ben, bizim için kardeş ve dost olan siz İran milletine bu nedenle tesliyet arz ediyorum." dedi.
 
Falih el-Feyyaz; "Tüm yetkililerin ve tüm Irak halkının taziyelerini İran halkına iletmekten gurur duyuyorum. Irak Müslümanları bu cesur şehitin kaybında ve bu yasta birleştiler." diye belirtti.
 
Haşdi Şabi lideri; "Bu dönemde asil şehit Ebu Mehdi el-Mühendis, her zaman bu büyük şehit General Kasım Süleymani'ye eşlik etti ve hayatını bu şekilde feda etti. Ve sonunda en kötü ve en aşağı insanlar tarafından, o ve yoldaşları şehit edildi." açıklamasında bulundu.