Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

HASBİHAL

Erken bir veda yazısı bu.. 25 Haziran'da Rintur'la, bir umre ziyaretimiz olacak..

Şehrin gürültüsünden kaçıp Ata evine sığınacağım.

Aslında Kur'an coğrafyasına koşacağız kardeşlerle.. Ben Rehberlik yapacağım..

Şimdiden hazırlıklar başladı bile..

Rintur'la başka hayallerimiz de var.. Balkanlar, Kafkasya, Anadolu turu, Afrika, İspanya.. Gemiyle Umre, geze geze.. Mısır, Sudan, Etyopya, Yemen ve Cidde üzerinden Mekke. Mavi Marmara ile umre yolculuğu, hani içinde yatak odaları olsa, ne güzel olurdu.. Bir Kuzey Afrika turu mesela..

Önceki gün Diyarbakır'daydım.. Cumartesi Hekimzade'nin Tıbbı Nebevi etkinlikleri için Bursa'da olacağım inşallah. Cumartesi Necati Aktülün ve bir grup arkadaşla sabah kahvaltısında buluşacağız..

Bir sonraki hafta Şanar'la iki Anayasa toplantımız var ve bir de Gaziantep'te gazetemizin bir etkinliği..

Ve ardından umre için yola çıkacağız..

Haftada 2 hatta 3 gün İstanbul dışında konferansa gidiyorum.. Bazıları 2 güne yayılıyor.. Haftada iki gün de İstanbul'da toplantı, bir iki radyo-TV programı derken, her günüm dolu.

65 yayınlanmış kitabım var ama piyasada hemen hemen hiçbirinin mevcudu yok..

Oturup onları gözden geçirmem, ekleme çıkartmalar yapmam gerek, bir giriş yazısı yazmam gerek yeni baskı için. Fatiha ve Çanakkale üzerine iki yeni kitabım var. Yarım kalan birkaç kitap daha... Namazın Kozmografyası, Evlilik, Hac, Kıyamet Teolojisi, Fetih, Kurtuluş Savaşı, Caminin Manevi ve Sosyal Mimarisi, Toplantı ve Gösteri Hukuku, Sanık Yazılar, Türkiye İiçin 40 Proje vs.

Onun için daha fazla evde kalmam gerekiyor.

Ve bir de sizin dualarınız gerek bana..

Ben yorulduğunu, acıktığını, doyduğunu, üşüdüğünü, terlediğini geç hisseden biriyim.. Yorulmuyorum sanıyorum ama, yaşlandığım için olacak, bazan yoruluyorum sanki..

Yine zaman zaman twitter'a girerim, ama daha çok okuma ve yazma işine ağırlık vermem gerek sanırım.

Bir de odama yığılan dava dosyaları ve kitapları, dergileri bir düzene koymalıyım. Kafam arı durudur ama masam hep dağınıktır.. Kafası dağınık olanların da masası düzenlidir belki de bilmiyorum..

Evdeki hesap böyle de, bakalım Allah (cc) ne gösterecek. Gün doğmadan neler doğar.. Bizimkisi deniz kenarında, çocukların yaptıkları kumdan evciklere benziyor, bir dalga gelip hepsini silip süpürüyor.. Çarşıdaki hesap neymiş göreceğiz.. Allah bizi doğru yola iletsin, nimet verdiklerinin yoluna, gazaba uğrayanların değil.

İnşallah bize hakkı hak, batılı batıl gösterir ve hakta toplanmayı nasip eder.

Umreden geleceğiz, Ramazan'a hazırlanacağız..

Ramazan nasıl geçecek bilmiyorum.. Temmuz ortasında Ramazan başlayacağına göre, biz hemen Ramazan öncesi dönmüş olacağız..

Bu sene YAŞ Ramazan'da gerçekleşecek.. İnşallah bir sıkıntı yaşanmaz.. Meclis de tatile girmiş olur o zaman herhalde. Adli tatil de başlar. Belki memleketin tansiyonu düşer..

Zaten, hemen ardından Eylül. Okullar açılacak, yeniden telaşlı günler..

Umarım Eylül'e doğru, belki Ramazan içinde birkaç kitabım çıkar bu arada..

Davalarım eskiye göre çok azaldı.. Ama bitmedi..

Belki bu arada benim evimin haczi ile sonuçlanan Erkaya davası da açılır yeniden, 28 Şubat'la birlikte.. Hem 312 General davası, hem de Erkaya davası ile ilgili bir şeyler çıkabilir, 28 Şubat davasından..

Unutmadan, Umre öncesi lütfen hakkınızı helal edin ve dua edin. Ben de sizler için dua edeceğim.. Ben de kardeşlerime hakkımı helal ediyorum..

Artık internet var ve Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler hakkında anında haberdar olabiliyoruz.

Yedek yazı bırakacağım, yazılarımın aksamaması için, ama hem Mekke-i Mükerreme, hem Medine-i Münevvere'den duygu ve düşüncelerimi yazmaya, hem de gelişmelere ilişkin yorumlarımı size ulaştırmaya çalışacağım. @aDilipak adresinden Twitter'a da girmeye çalışacağım inşallah..

Selam ve dua ile.

yeniakit

Bu yazı toplam 1443 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar