Hasan Nasrallah: Tekfirci Teröristler İle Mücadelede Kararlıyız-VİDEO

Hasan Nasrallah: Tekfirci Teröristler İle Mücadelede Kararlıyız-VİDEO

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah Lideri Seyyid Hasan Nasrallah'dan açıklama

Lübnan'ın Doğusu'nda Bekaa Vadisi'ndeki bölgeyi ziyaret eden Hasan Nasrallah, tekfirci teröristlere karşı Hizbullah'ın kararlı duruşunun devam edeceğini onlara karşı galip geleceklerinden emin olduklarını söyledi.

Nasrallah açıklamalarıyla, Tekfircilerle yüzleşmek ve Lübnan halkına karşı herhangi bir saldırıyı durdurmak için hazır oldukları yönünde güvence verdi.  www.tevhidhaber.com

Nasrallah, "çatışma ya da baskıların boyutu ne olursa olsun Hizbullah'ın teslim olma veya yenilgi gibi olasılığı yoktur" dedi.

Hizbullah Suriye'de IŞİD ve kendilerine karşı savaşan birçok gruba karşı mücadele ediyor.

Suriye'de tekfircilerle mücadele adı altında binlerce Hizbullah savaşçısı bulunuyor.

Lübnan İslami Direniş Hareketi Hizbullah'a Suriye'de bulunmaları nedeniyle birçok kesim itiraz ediyor.

Ancak Hasan Nasrallah, tüm bu eleştirilere rağmen, medya ittiafıkana rağmen, ABD koailosyonun saldırılarına rağmen, İsrail'in herhangi bir saldırısına da anında cevap verebilecek güçte olduklarını vurguluyor.

Son olarak Nasrallah, İsrail direnişin gücünü test etmek igibi bir hataya düştüğü tekdirde sonucuna katlanacaktır diyerek, Şiba'da geçen haftaki operasyona işaret edip Siyonistlere açıkça meydan okudu.

Lübnan Hizbullah hareketinin lideri Nasrallah uzun yıllar öncesinde de yapmış olduğu konuşmada da tekfircilerle ilgili sert sözler söylemiş İslam dünyasının tekfircilerle sonuna kadar mücadele etmesi gerektiğini söylemişti.

Tevhidhaber.com