Hammad: El-Kassam Tugayları ÖzgürlükSavaşına Hazırlanıyor

Hammad: El-Kassam Tugayları ÖzgürlükSavaşına Hazırlanıyor

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim Üyesi ve eski İçişleri Bakanı Fethi Hammad, El-Kasam Tugayları'nın sınır boyu yol açtığını ve ilk fırsatta buradan işgalcinin üzerine yürüyeceğini söyledi.

Geçen yılki Yenilmiş Ekin Savaşında şehit olan Kassam komutanlarından Ahmed Sehmud’un taziyesi için düzenlenen etkinlikte konuşan Hammad, “Bu yol sınır boyunca uzamakta, 250-300 metre uzunluktaki mesafelerle birbirine bağlanmaktadır” dedi.
 El-Kassam Tugayları'nın, mücahitleri ve kendisine ait kepçe ve buldozerlerle yolu açması medyada geniş yankı bulmuş, El-Kassam Tugayları ve Hamas konuyla ilgili merak edilen sorularla ilgili herhangi bir açıklama yapmamıştı.
  
 Hamas lideri Hammad bütün Filistinlilere çağrıda bulunarak direniş sancağı altında ve El-Kassam Tugayları'nın gölgesinde birleşmelerini istedi ve El-Kassam Tugayları’nın büyük özgürlük savaşına hazırlandığını ifade etti.
 Etkinlikte Han Yunus’un doğusunda şehit olan Sehmud’un yiğitliğinden ve cihadından bahseden Hammad, ailesinin bölgede yaptığı ribatın kayda değer olduğunu söyledi.  
  
 Kaynak : Filistin Enformasyon Merkezi