Hamas'tan Siyonistleri Korkutan Video

Hamas'tan Siyonistleri Korkutan Video

Hamas'tan siyonist katillere video'lu gözdağı: Misliyle karşılık verilecek!

Flistin İslami Direniş Hareketi Hamas’a yakın bir haber sitesi, Siyonist rejim yetkililerini hedefe koyan bir tehdit videosu yayınladı. Geçtiğimiz hafta Gazze’de şehid edilen Kassam Tugayları komutanı Mazin Fukaha’nın intikamına yönelik olarak yayınlanan videoda “misliyle karşılığı verilecek” denildi.  
 
Yayınlanan videoda sırasıyla, siyonist rejim savaş bakanı Avigdor Liberman, Siyonist ordu genel kurmay başkanı Gadi Eyzenkont, Şin Bet genel direktörü Nadav Argaman, Mossad Şefi Yossi Cohen, Siyonist ordu genel kurmay ikinci başkanı Aviv Koçavi, Ulusal Güvenlik ve strateji bakanı Gilad Erdan ve Siyonist ordu komando birlikleri genel komutanı David Zini’nin görüntüleri yer alıyor.
 
Videonun sonunda hem Arapça hem de İbranice olarak “misliyle karşılığı verilecek” ifadesi kullanıldı.
 
Gazze’de geçtiğimiz hafta Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının Batı Şeria sorumlusu olarak bilinen Mazin Fukaha Siyonistler tarafından şehid edilmişti. Hamas liderleri yaşanan olayla ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda Siyonist rejimin savaşa giden yolun taşlarını döşediğini belirterek Filistin direnişinin savaşın her türlüsüne hazır olduğunu vurgulamışlardı. Mazin Fukaha’nın intikamının mutlaka alınacağının sözünü vermişlerdi.

 

Kaynak : Kudüs Haber, Sheehab