Hamas'lı Mücahidler İsrail  Askerini Öldürdü

Hamas'lı Mücahidler İsrail Askerini Öldürdü

Dün akşam saatlerinde işgalci İsrail ordusu, F16 savaş uçaklarıyla Gazze’ye yönelik geniş çaplı bir saldırı gerçekleştiremeye başladığını ilan etti.Siyonistler saldırdı Filistin direnişi cevap verdi: 1 İsrail askeri öldü

Hamas'lı  Mücahitler 1 İsrail Askerini Öldürdü

Dün akşam saatlerinde işgalci İsrail ordusu, F16 savaş uçaklarıyla Gazze’ye yönelik geniş çaplı bir saldırı gerçekleştiremeye başladığını ilan etti. İlanının ardından harekete geçen siyonist ordu Han Yunus'ta direnişe ait bulunan mevzileri bombaladı. Siyonist rejim bombardımanında 4 Filistinli şehit oldu.


İsrail’in saldırılarına karşılık olarak yine akşam saatlerinde, Gazze sınırında bulunan Filistin direnişine ait keskin nişancıların ateşiyle hedef alınan bir İsrail askeri öldürüldü. Saldırılar bir süre daha devam ettikten sonra karşılıklı olarak ateşkes sağlandı.


İslami direniş hareketi Hamas, saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.


Hamas'ın açıklamaları şu şekilde:


"İşgalci İsrail bu alçak saldırılarının sonuçlarını üstleniyor, ayrıca  halkımıza yönelik yapılan bu kanlı saldırıya karşı sessiz kalmamız mümkün değil.


Filistin direnişi, tırmanan gerilime ve hedef alınmaya karşı halkımızı savunma ve bombardımana karşı bombardıman ile keskin nişancıya karşı keskin nişancı ilkeleri üzerine kurulu mücadele denklemini pekiştirme hakkına tabidir. Direnişe ait noktalara, Gazze’ye ve halkına yönelik saldırıda bulunma, savunmasız sivil göstericileri hedef alarak soğukkanlılıkla öldürme yöntemlerini seçen işgalci İsrail, bu seçeneğin zor sonuçlarına katlanacak."