Hamas'dan Şok Açıklama: Biz Yalnızız Neredesiniz Müslümanlar ?

Hamas'dan Şok Açıklama: Biz Yalnızız Neredesiniz Müslümanlar ?

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın sözcüsü Sami Ebu Zuhri az önce kameralar karşısına geçti.

Konuşmasında direnişin devam edeceğini belirten Ebu Zuhri yapılanların direnişin belini kıramayacağını tekrar tekrar belirtti.
 
İşte Hamas'ın basın açıklamasından satır başları;
 
Direnişe devam edeceğiz, Netanyahu hükümeti yaptıklarının bedelini ödeyecek, dökülen kanlarımızın hesabını soracağız ve herkes bilir ki Hamas söylediği zaman yapar.
 
Netanyahu yaptıklarını tekrar gözden geçirmeli, halkımızın göstermiş olduğu sabrı tekrar takrar tebrik ediyoruz. Filistin halkı sizinle gurur duyuyoruz.
 
Hamas verilen kayıpların farkındadır halkın sıkıntılarını çok iyi gözlemlemektedir bunlar içinde elimizden geleni yapacağız.
 
Kasıtlı ya da kasıtsız, yapılan saldırıların üstü kapatılmak isteniyor. Mahmud Abbas direnişi desteklemeli ve Filistin halkının yanında olmalıdır. Bu dökülen kanlara saygı gösterilmesini talep ediyoruz.
 
Arap Dünyasına ve İslam Dünyasına mesajımız: Kendimizi yanlız bırakılmış hissediyoruz. Gazze şu anda kuşatma altında Gazze kan kaybediyor, Amerika siyonistleri destekliyor. Bizim yanımızda yer alan ciddi bir açıklama hiç kimse tarafından yapılmadı. Arap dünyası ve İslam Dünyası siyonistlere mesaj göndermeli, Müslümanlar Gazze'ye yapılan saldırılara karşı sessiz kalmamalı. yaşanan  zulmün yanında arapların ve İslam Dünyasının tutumu çok acı veriyor,  sınır kapıları kapalı gazze'ye yardımlar ulaşmıyor, arap ve islam dünyasından hiç bir resmi açıklama yapılmıyor.
 
Arap ve İslam dünyasını harekete geçmeye çağırıyoruz. kafirler siyonistlerin Gazze'yi daha fazla katletmesini isterken siz neden bu kadar sessizsiniz.
 
Kassam tugayları herkese cevabını direnerek vermektedir. bütün bu yaşananlara rağmen işgalcileri aciz bırakmanın onurunu yaşıyoruz.
 
Ancak arap ve islam alemine soruyoruz neredesiniz ?
 
Uluslarası Topluma mesajımızda çok açıktır ki gazze de soykırımlar, katliamlar geçekleştiriliyor çocuklar ve kadınlar öldürülüyor. Özellikle ABD bu katliama ortaktır. ve israili destekleyen tüm ülkeler Gazze'lilere düşmanlıklarını ilan etmiştir.
 
Uluslararası toplum bu cinayetlere karşı harekete geçmelidir.
 
Biz Filistinliler olarak yanlız olduğumuz hissediyoruz ancak biz filistinliler olarak Allah'ın izniyle direnmeye devam edeceğiz ve bileğimizİ bükemeyecekler.
 
Mısır'ın ateşkes önergesi ile ilgili:
 
Hamas olarak resmi bir şekilde bu teklifi kabul etmediğimizi ilan ettik. Filistinlilerin şartları gözönünde bulundurulmadığı için bizim için hiçbir değeri yoktu.
 
Bizim şartlarımız açıktır. tüm arabuluculara sesleniyorum bu şartlarda herkes buyursun. basın yoluyla ilan edilmiş bu tip şeyler bizim için hiçbirşey ifade etmez.
 
Son olarak biiznillah direnişe devam ediyor diyoruz. siyonistler bedel ödeyecektir
 
KAYNAK: TEVHİDHABER.COM