Hamas'dan İsrail'i Titretecek Açıklama

Hamas'dan İsrail'i Titretecek Açıklama

İslami Direniş Hareketi Hamas, Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılan ve bugün şehid edilen 16 yaşındaki Muhammed...

İslami Direniş Hareketi Hamas, Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılan ve bugün şehid edilen 16 yaşındaki Muhammed Ebu Kadir’in şehadetiyle ilgili yeni bir bildiri yayımladı.

Hamas tarafından yayımlanan bildiri şu şekilde:

“İslami Direniş Hareketi olarak, İsrailli Yahudi yerleşimcilerin 16 yaşındaki Muhammed Ebu Kadir’i şehid ederek işlediği iğrenç suçu kınıyoruz. Biliyoruz ki bu iğrenç suçu Netanyahu planladı ve Yahudi yerleşimcilere uygulama emri verdi. Bu suç Siyonist İsrail’in ırkçı çirkin yüzünü yansıtıyor. İsrail Filistin halkını terörle suçlarken, kendisi kadın erkek, büyük küçük ayırmaksızın Filistin halkına, Filistin topraklarına ve mukaddeslerine terörün her türlüsünü uyguluyor.

Bu çerçevede biz bütün herkesi, Siyonist İsrail’in bu iğrenç uygulamalarına bakmaya çağırıyoruz.

Aynı şekilde, dün 3 İsraillinin ölümüne hüngür hüngür ağlayan, ancak bugün şehid olan çocuk için doğru düzgün bir tepki göstermeyen Mahmud Abbas’ı, Yahudi yerleşimcileri koruyan ve Batı Şeria’da direnişi engelleyen güvenlik koordinasyonunu durdurmaya çağırıyoruz.

Biz bütün insan hakları ve çocuk hakları örgütlerinden, Siyonist İsrail’in ve Yahudi yerleşimcilerin gerçek yüzün açığa çıkarmak için yüksek sesle haykırmalarını talep ediyoruz.

Bu suçun işlenmesinde doğrudan sorumluluğu olan Siyonist İsrail şunu bilsin ki, yaptıklarının bedelini çok yakında ödeyecekler”.

islamianaliz