Hamas: Siyonistlerin Filistin Topraklarını Terk Etmekten Başka Seçenekleri Yok

Hamas: Siyonistlerin Filistin Topraklarını Terk Etmekten Başka Seçenekleri Yok

Hamas: Siyonistlerin Filistin Topraklarını Terk Etmekten Başka Seçenekleri Yok

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Mahir Sabra, Hamas’ın askeri kanadı durumundaki İzzeddin El-Kassam Tugayları’nın Gazze’de düzenlediği Özgürlük Öncüleri Kamplarının Filistin halkının Siyonistleri işgal ettikleri topraklardan çıkarmak için direnişçi bir nesil yetiştirme seçeneği olduğunu söyledi.

El-Kassam Tugayları’nın kendisine bağlı mücahitlerin yanında kamplara iştirak eden yüzlerce gencin katılımıyla Gazze’de düzenlediği askeri yürüyüş kapsamında şehit komutan Ahmed El-Ca’beri’nin evi önünde konuşma yapan Sabra “Filistin halkı Filistin’in özgürlüğü için yolunu bulmuş ve projesini çizmiştir. Bu yol ve proje cihad ve direniştir” dedi.

Sabra konuşmasında, “Bu yıl düzenlenen kampa geçen yıl katılmayanlar da katıldı ve bu sene katılım daha da arttı. Bu katılım Filistin halkının cihad ve direnişi tercih ettiğini gösteriyor. Aynı şekilde bu katılımla düşmana Filistin’in özgürlüğü için tercih ettikleri yolun direniş yolu olduğu mesajını verdiler” ifadesini kullandı.

Pusulalarının açık ve net olduğunu, bu pusulanın yönünü Filistin topraklarına çevirdiğine dikkat çeken Sabra, direnişin elindeki silahın temiz olduğunu bu silahın sadece işgalciye karşı olduğunu hatırlattı.

Siyonistlere açık mesaj gönderen Sabra, Filistin topraklarında onlara yer olmadığını, önlerinde ölüm ve kaçmaktan başka yol bulunmadığını kaydetti.

Esirlere de değinen Sabra, esirleri Siyonist işgal zindanlarından kurtarmak için bütün imkânlarını seferber edeceklerini söyledi.

FİEM