Hamas: Özgürlük Günü Yakın

Hamas: Özgürlük Günü Yakın

Siyonist işgal rejimiyle esir takasının gerçekleştirildiği Özgürlerin Vefası Anlaşması'nın altıncı yıl dönümü münasebetiyle açıklamada ...

Siyonist işgal rejimiyle esir takasının gerçekleştirildiği Özgürlerin Vefası Anlaşması'nın altıncı yıl dönümü münasebetiyle açıklamada bulunan Hamas, Kassam Birlikleri'nin Filistinli esirlerin özgürleştirilmesi için elinden gelen bütün gücü sarf ettiğini ifade etti.
Filistin Enformasyon Merkezi'nin haberine göre, Hamas, dün gerçekleştirdiği basın açıklamasında Filistinli esirlere çağrıda bulunarak işgal rejiminin gereken bedeli ödemek zorunda kalacağını ve özgürlük gününün yaklaştığını hatırlattı.
 
Açıklamada Filistin halkının gelecek olan zaferle rahatlayacağına, özgürlüğün kanla kazanıldığına ve bedel ödenmeden bir karşılığın alınamayacağına dikkat çekildi. Vaktin geriye doğru değil ileriye doğru ilerlediğinin hatırlatıldığı açıklamada özgürlük saatinin de yaklaştığı belirtildi.
 
 
Hamas açıklamasında Özgürlerin Vefası Anlaşması'nın altıncı yıl dönümü münasebetiyle özgürlüklerine kavuştuktan sonra şehit olan Ebu Muhammed Ca'beri ve Mazin Fukaha gibi komutanları da saygıyla anarak; 'Sizin intikamınız bizim boynumuza borçtur. Sizin gidişiniz medeniyet sarayında yeni bir tuğla ve özgürlük ve kurtuluş yolundaki ilerlemede yeni bir ataktır' dedi.