Hamas Lideri Son Sözü Söyledi

Hamas Lideri Son Sözü Söyledi

El- Aruri’den İşgal Rejimine Uyarı: “Yeni Bir Savaşta Kaybınız Daha Çok Olacak”...

Gazze’ye karşı yeni bir savaş başlatma konusunda Siyonist işgal rejimini uyaran İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birim üyesi Salih El-Aruri, işgal rejiminin yeni bir savaşa girmesi durumunda vereceği kayıpların son savaştakinden daha fazla olacağını söyledi.

Hamas lideri El-Aruri yaptığı açıklamada, Hamas’ın işgalciyle savaş çıkarma niyetinde olmadığını, kendisine savaş dayatıldığında ise kahramanca savaşacağını belirterek, işgalciyi yeni sürprizlerin beklediğini ifade etti.

Siyonist işgal rejiminin yeni bir saldırı için fırsat kolladığını belirten El-Aruri “Kudüs’e baskı kurduklarında halkın tepkisiyle ve direnişçilerin kahraman eylemleriyle karşılaştılar. İşgalcinin Gazze’ye uyguladığı ambargo nedeniyle Gazze halkı da mutlaka bir gün işgalciyle yandaşlarına karşı ayaklanacaktır. Olup bitene karşı susmayacak olan Kassam Tugayları yeni çatışmalara girmeye ve Filistin davası için bedel ödemeye hazırdır. Kassam daha önce sıfır noktada düşman askerleriyle çatışarak düşmanı şoke ettiği gibi, olası bir savaşta yeni sürprizler gösterecek ve düşmanı şaşırtacaktır.”

Esirlerin özgürlüğüne de değinen El-Aruri, Kassam Tugayları’nın daha önce verdiği sözü yerine getirdiği gibi, şu anda verdiği sözleri de yerine getireceğini söyledi.

Kaynak: Filistin Enfermasyon Merkezi