Hamas: İsrail İle Normalleşme Suçtur

Hamas: İsrail İle Normalleşme Suçtur

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), siyonist işgal rejimiyle doğrudan ilişki içine girilmesine karşı olma konusundaki tutumlarının değişmez ve açık olduğunu bildirdi.

Hamas, yayınlandığı bildiride siyonist işgal yönetiminin gasp edici gayri meşru bir yönetim olması sebebiyle onunla ilişkilerin normalleştirilmesini ne yönden ve kim adına olursa olsun suç saydıklarını belirtti.

Bildiride, "Hamas, işgal yönetimiyle ve onun liderlerinden herhangi biriyle buluşma yaptığı konusunda bazı medya organlarının ortaya attığı iddiaları kınamaktadır ve bu konudaki haberleri bütün olarak da ayrıntılarıyla da kesin yalanlamaktadır." ifadelerine yer verildi.

Hamas, bu tür haberlerin hareketin imajını yıpratmak, onun tavırları ve öne çıkan şahsiyetleri hakkında şüpheler uyandırmak amacıyla uydurulmuş tamamen asılsız iddialar olduğunu belirtti.

Hamas açıklamasında medya organlarını aynı zamanda siyonist işgal medyasının tuzaklarına da düşmemeleri ve onun ilişkileri normalleştirme faaliyetlerini onaylatmak için başvurduğu oyunların etkisinde kalmamaları konusunda uyardı. (İLKHA)