Hamas: İsrail, Cinayetleri İçin Bedel Ödeyecek

Hamas: İsrail, Cinayetleri İçin Bedel Ödeyecek

Hamas: “İşgalci, Kudüs’te İşlediği Cinayetlerin Bedelini Ödeyecek”...

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), işgalcinin Kudüs’te mazlum Filistin halkına yaptığı cinayetlerin karşılıksız kalmayacağını ve işgalcinin bunun faturasını en ağır bir şekilde ödeyeceğini hatırlatarak, Filistin halkından bu kadar tepki geleceğini tahmin etmeyen işgalcinin herkesi şaşırtacak toplumsal bir direnişe şahit olacağını belirtti.

Hamas sözcüsü Husam Bedran dün (24 Ekim) yaptığı açıklamada, aylardır gerçek bir intifada yaşayan Kudüs halkının bütün baskılara ve tutuklamalara rağmen direnişini daha ileri bir noktaya taşıyacağını söyledi.

Bedran yaptığı açıklamanın devamında, işgalcinin barbarlığını sürdürmesi, Arapların duyarsız kalması ve uluslararası camianın sessiz kalması karşısında Kudüs halkının direnişini artıracağını belirterek, tecavüz ve barbarlığıyla bilinen işgalcinin gelecekte neler olup biteceğini asla kestiremeyeceğini ifade etti.

Kudüs uzun süredir adeta intifada yaşıyor. Siyonist gaspçının Filistinli bir çocuğu arabasıyla ezmesine tepki gösteren Filistinli genç Abdurrahman Eş-Şeludi (20) de aracıyla Siyonistlere karşı yaptığı eylemde şehit oldu.

 

fiem