Hamas: Direnişe Verilen Destek İsrail'in Başarısızlığını Gösteriyor

Hamas: Direnişe Verilen Destek İsrail'in Başarısızlığını Gösteriyor

Hamas sözcüsü Fevzi Burhum, Filistin halkının Büyük Dönüş ve Kuşatmayı Kırma Yürüyüşlerinin dördüncü cumasına da yoğun bir şekilde katılım göstermesinin...

Suudi Arabistan'da güvenlik güçlerine yönelik silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın İçişleri Bakanlığı Güvenlik Sözcüsü Tümgeneral Mansur Et-Turki'ye dayandırdığı haberde, ülkenin güneybatısında yer alan el-Macaride ile Barik vilayetleri arasındaki bir kontrol noktasına gündüz saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

Saldırıda Ahmed İbrahim Asiri, Abdullah Gazi eş-Şehri ve Salih Ali el-Ömeri'nin hayatını kaybettiği aktarılan haberde, emniyet güçlerinin izini bulduğu saldırganlardan 2'sini gözaltına aldığı ancak üçüncüsünün emniyet güçlerine ateş açtığı kaydedildi.

Çıkan çatışmada bir polisin hayatını kaybettiği, 4 kişinin yaralandığı, saldırganın da etkisiz hale getirildiği belirtildi. Ölen saldırganın Suudi Arabistan vatandaşı Bender Muhammed Ali isimli şahıs olduğu ifade edilirken gözaltına alınan diğer 2 saldırganın kimlik bilgileri açıklanmadı.