Haluk Koç'tan IŞİD Özrü

Haluk Koç'tan IŞİD Özrü

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, Bilal Erdoğan'ı IŞİD ile bağlantılı göstermek için kullandığı fotoğraftan dolayı özür diledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın IŞİD ile bağlantısının olduğunun kanıtı gibi gösterdiği fotoğrafla ilgili özür diledi.

ESNAFTAN ÖZÜR DİLEDİ

İddiasının haksızlık olduğunu kabul eden Koç, "İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum" dedi. Koç, Bilal Erdoğan'dan ise özür dilemedi. 

Beyaz Gazete'de yer alan habere göre; iddiasının haksızlık olduğunu kabul eden Koç,"Daha sonrasında yalanlandığını öğrendiğim bu haberi, özensiz bir şekilde kullanmış oldum. Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum" dedi.

Koç geçtiğimiz yılın Haziran ayında, danışmanları tarafından kendisine sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflar getirildiğini, bunun üzerine ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı olmadan söz konusu fotoğrafları o günkü basın toplantısında bir cümle ile ifade ettiğini belirtti.

NE OLMUŞTU?

Fatih'te ciğercilik yapan İsmail Kember, Bilal Erdoğan'la fotoğraf çekilmiş, kısa sürede sosyal medyada yayılan bu fotoğraf ile 'Bilal Erdoğan IŞİD üyeleriyle birlikte' olarak lanse edilmişti.

IŞİD'li olduğu iddia edilen esnaf, gelen birçok ünlü ile fotoğraf çekildiğini ifade etti.

bilal-erdogan-isidlilerle-yemek-yedi-dogru-2