Halaçoğlu: O Sözler için Özür Dilemeyeceğim

Halaçoğlu: O Sözler için Özür Dilemeyeceğim

Meclis Başkanlığı seçimi tartışmalarına ilişkin "Dinsiz bir partinin adamını seçtirdiniz diyeceklerdi" şeklindeki sözleri tepkilere yol açan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, özür dilemeyeceğini söyledi.

CHP’ye yönelik sözleri nedeniyle eleştirilerin hedefi olan MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla açıklama yaptı.

Halaçoğlu, mesajında "Bazıları ne derse desin oyunları bozuldu. Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, özrü gerektirecek hiçbir sözüm olmadı. Sadece Allah huzurunda rükuda eğilirim" ifadelerine yer verdi.

Yaptığı basın toplantısının videosunu da paylaşan Halaçoğlu, “CHP için dinsiz diyen ben değilim. Neyle suçlanacağımızı belirttim. Herkes anlasın” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı seçimiyle ilgili tartışmalarla ilgili açıklama yapan Halaçoğlu, "Biz eğer Sayın Baykal'ı desteklemiş olsaydık, kamuoyuna şunlar yansıtılacaktı: AKP'nin tabiriyle 'Siz Baykal'ı seçtiniz, muhalif adı altında dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye yine bize yükleneceklerdi” demişti.

Yusuf Halaçoğlu’nun bu sözlerine AK Parti ve CHP’den sert tepki gelmişti.

Kaynak: DHA